Emoții pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Părinții lor s-au cunoscut, în sfârșit! "Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul..."

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce și-au surprins fanii dezvăluind că formează un cuplu, iată că relația dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda a trecut la un alt nivel – părinții celor doi s-au cunoscut și au pus vitorul copiilor la cale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda doi dintre cei mai iubiți artiști ai tinerei generații, formează un cuplu din luna februarie și, chiar dacă relația lor este, momentan, una mai mult la distanță, nimic nu-i împiedică să-și facă planuri de viitor.

Recent, cei doi povesteau, într-o emisiune de televiziune, că urmează ca părinții lor să se cunoască și recunoșteau că nu au emoții foarte mari în acest sens, cu atât mai mult cu cât ambele familii sunt încântate de relația dintre copiii lor.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

„Sunt niște oameni deosebiți, calzi”

Marea întâlnire a avut loc în sfârșit și, după câte au declarat părinții lui Edward Sand, lucrurile au mers foarte bine între ei și părinții Cleopatrei. Mai mult, se pare că, mai în glumă, mai în serios, viitorul celor doi tineri este deja aranjat…

'Sunt niște oameni deosebiți, oameni calzi, primitori, distractivi. La a doua întâlnire, deja eram familiarizați cu toții. Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul', i-au mărturisit părinții lui Edward Sanda Dima Trofim, într-un interviu pentru Antena Stars.

Citește și: Alin Oprea, amenințat de soție pentru avere: „Nu accept șantajul pentru nici un bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”

unnamed-file-3unnamed-file-3

Pavel Stratan, de acord cu relația fiicei sale

Dat fiind că fiica lui, Cleopatra, are 17 ani și este încă elevă, mulți s-au temut că Pavel Stratan se va opune relației fiicei sale cu Edward Sanda. Artista a povestit însă, la Vorbește Lumea, că tatăl său este de acord cu alegerea pe care a făcut-o.

„Tata a fost întotdeauna atent la fiecare detaliu, indiferent că era vorba despre mine sau despre Cezar, dar întotdeauna ne-a înțeles.

Pentru că el îl cunoștea deja pe Edi, cumva a contat. Și, fiind o perioadă și potrivită pentru mine, noi fiind prieteni foarte buni dinainte, a văzut asta ca pe ceva foarte firesc.

Nu au existat niciun fel de rețineri sau bariere”, a mărturisit Cleopatra.

Citește și: Dragoș Bucur are coronavirus! Filmările emisiunii Visuri la cheie au fost oprite temporar: „Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune'

Vine sau nu vine barza la Cleopatra Stratan și Edward Sanda?

După ce au declarat că vor să se mute împreună, dar și că se văd unul lângă celălalt pentru tot restul vieții,Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ajuns din nou în centrul atenției, apărând zvonul că tânăra ar fi însărcinată. Și pentru că cei doi artiști au fost întotdeauna sinceri cu fanii lor, Edward a ținut să le satisfacă și această curiozitate.

„Eu și Cleopatra Stratan nu așteptăm niciun copil. De la noi o să știți întotdeauna adevărul’, a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram, pentru a-și lămuri fanii, atât pe ai săi, cât și pe ai iubitei sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton