Emisiunea lui Denise Rifai revine cu sezonul 3. Anunțul făcut de Kanal D

 Dumitrache Laura
.

Emisiunea lui Denise Rifai revine cu sezonul 3. „40 de întrebări cu Denise Rifai' este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D. Formatul emisiunii i-a determinat pe telespectatorii să fie din ce în ce mai curioși, iar fiecare invitat surprindea. Reprezentanții trustului au anunțat că moderatoarea TV revine pe post în curând cu sezonul 3.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiunea de interviuri cu abordare editorială îndrăzneață, va fi difuzată, începând cu 28 august, la Kanal D. Noua serie anunță invitați de seamă, iar Denise Rifai îi va surprinde pe telespectatori.

„40 de întrebări cu Denise Rifai'„40 de întrebări cu Denise Rifai'

Denise Rifai își așteaptă invitații cu întrebări incomode, iar mulți refuză să accepte invitația prezentatoarei TV. Vedeta a mărturisit că persoanele celebre care vin în emisiune nu primesc întrebările dinainte. Așadar, frumoasa șatenă revine la Kanal D cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' .

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai când a fost întrebată despre iubit:„Cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna, în viața ei'

Citește și:Cum arată Denise Rifai fără machiaj și fără filtre.Imagini rare cu prezentatoarea TV

Citește și:Naomi Hedman se înțelege bine cu socrii. Cum au susținut-o părinții lui Florin Ristei, la Splash! Vedete la apă:„Suntem foarte…'

Citește și:Turiștii de pe litoralul românesc își gătesc ciorbă în camera de hotel, de frica prețurilor:”Da, aveau butelie și găteau”

Emisiunea lui Denise Rifai revine cu sezonul 3

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' revine pe micile ecrane, începând cu 28 august, la Kanal D, de la 22.00. În această vară, show-ul a luat o pauză, dar reprezentanții televiziunii au anunțat de curând că prezentatoare tv revine pe post cu sezonul 3.

Celebra prezentatoare este pregătită de reîntâlnirea cu publicul avid de interviuri complexe, relevatoare, iar telespectatorii vor descoperi o nouă serie de personalităţi, gata să se dezvăluie în faţa publicului', se arată în comunicatul transmis de Kanal D.

Denise Rifai, dezvăluiri neștiute despre emisiunea de la Kanal D

Primul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' s-a bucurat de un succes uriaș încă de la primele difuzări, generând un interes foarte mare din partea publicului. Dezvăluirile fiecărui invitat au devenit subiectele interesante, iar telespectatorii au fost curioși să afle reacțiile invitaților la întrebările incomode adresate de Denise Rifai. Mulți au refuzat să participe la emisiune, deoarece se tem de întrebările puse de vedeta TV. Chiar și așa, Denise Rifai a subliniat faptul că niciodată invitații nu primesc întrebările dinainte.

„Niciodată. Nu aș mai fi eu și emisiunea 40 de întrebări ce sens ar mai avea? De ce ar mai veni? Să ce? Nu. Și chiar aceasta este marea provocare, să aibă curaj să vină și să ia aceste 40 de întrebări', a spus vedeta pentru Fanatik.

Denise Rifai: „Formatul este foarte strict”

Denise Rifai susține că nu îi este greu să convingă persoanele publice să vină în emisiune. Subiectele pe care vedeta le abordează nu sunt întotdeauna pe placul invitaților, dar prezentatoarea Tv nu se teme de reacția lor. Până acum, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' au fost invitate persoane publice din diverse domenii, precum Marius Manole, Anamaria Prodan, Elena Udrea, Adrian Năstase, Cristian Popescu Piedone, Mădălin Voicu, Andreea Marin, Liviu Dragnea și mulți alții.

Formatul este foarte strict și vine în ajutorul invitatului. Toți invitații mei au înțeles că este în favoarea lor să lămurească tot ce este scris despre ei. Dai un Google în online și vezi tot felul de chestiuni adevărate sau nu. În secunda în care oamenii te știu, dar nu te cunosc, vii la mine, automat îți spui adevărul tău. Și dincolo că spui ce vrei, omul de acasă te simte că ești autentic sau că minți, sau că ai emoție, sau îți simte punctul slab',a mai spus Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton