Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV. Ce se întâmplă în prima ediție

 Dumitrache Laura
.

Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV. Premiera emisiuni „Batem Palma”, moderată de Cosmin Seleși, va avea premiera în această seară. Telespectatorii vor avea parte de momente incendiare. 24 de concurenți se folosesc de noroc pentru a câștiga o sumă mare de bani sau să una extrem de mică. 24 de cutii roșii ascund sume de la 1 la 100.000 de lei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV. Cosmin Seleși este gazda emisiunii „Batem Palma”, care va avea premiera în această seară, la PRO TV. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 18.00. Formatul emisiunii presupune ca 24 concurenți să se folosească de noroc pentru a pleca acasă cu o sumă mari de bani.

Concurenți ediția 1 (2)Concurenți ediția 1 (2)

Batem Palma e show-ul în care cei 24 de concurenți se iau la întrecere cu norocul. Aceștia vor avea încredere în intuiția lor și speră să câștige marele premiu de 100.000 de lei. Formatul „Batem palma?' este o licență internațională (Deal or No Deal) și este produs în foarte multe teritorii.

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva':'Am zis gata, stop, până aici'

Citește și:Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva!”:”Am râs, am învățat și am plecat”

Citește și:Soția lui Christian Sabbagh, replică pentru cei care-i „compătimesc' fiul diagnosticat cu autism:„Nu este neapărat un lucru rău'

Citește și:Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină:„Acum, la 40 de ani, mă…'

Emisiunea Batem Palma, prezentată de Cosmin Seleși, începe astăzi la PRO TV.

Astăzi are loc premiera emisiunii „Batem Palma”, prezentată de Cosmin Seleși. Reality show-ul va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 18.00, la PRO TV. 24 concurenți se vor „lupta” pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de lei.

Cei 24 de concurenți care intră în prima ediție sunt: Gwendoleen Cepraga, Andrei Iliuță, Oana Ceauși, Ștefan Dincă, Carina Macavei, Cristina Costiniu, Cristian Roman, Eliza Fermuș, Mihai Manolache, Iulia Demetrescu, Cristian Geamăn, Ayako Funatsu, Frederic Icare, Andreea Lupescu, Alexandru Balaban, Mihaela Tănasie, Constantin Dumitru, Anca Vitan, Marius Ursan, Andreea Istrate, Cătălin Calaver, Lăcrămioara Bârdahan, Sînziana Ciuculete și Cristiana Harhătă.

Ce presupune formatul emisiunii „Batem palma”

Calculatorul va alege aleatoriu un concurent, iar acesta va trebui să deschidă cutiile colegilor și să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascuns. După fiecare rundă, în funcțe de sumele rămase, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o va accepta sau o poate refuza. Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat de către o nouă persoană.

Sunt 24 de concurenți, un moderator și 24 de cutii care conțin sume între un ban și 100.000 de lei. Aceste sume sune așezate în cutii de un avocat, care mai apoi le sigilează. Avocatul este prezent pe toată durata filmărilor și prezentatorul emisiunii interacționează la fiecare joc cu el.

Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat de către o
nouă persoană! De acolo, pentru toți aceștia, începe emoția de a fi ales de calculator și de a juca cu destinul pentru a câștiga o sumă de la 1 ban la 100.000 de lei. Câți bani va câștiga prima concurentă? Cât de mult se va baza pe noroc? Aflăm urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, formatul care va surprinde și va încânta: Batem Palma?
„, se arata in comunicat.

Cosmin Seleși: „Concurenții nu au niciun fel de rivalitate”

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, după ani de zile în care a prezentat emisiunea Te cunosc de undeva. În această seară va avea premiera emisiunii „Batem palma”, la PRO TV. Prezentatorul tv a declarat că reality show-ul va fi unul diferit față de tot ce s-a difuzat până acum la TV.

„Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune… o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt, încât este incredibil. Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca acela care joacă să câștige cât mai mulți bani.De-a lungul filmărilor am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată', a povestit Cosmin Seleși pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton