Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit. Vedeta a fost înșelată

 Dumitrache Laura
.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit după 4 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au împreună un băiețel, pe Sylvester Apollo. Momentan, frumoasa șatenă nu a depus actele de divorț, dar surse din anturajele ei susțin că fotomodelul este decisă să divorțeze de soțul ei după ce ar fi înșelat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Emily Ratajkowski și producătorul de filme Sebastian Bear-McClard au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete de la Hollywood. Celebrul model, în vârstă de 30 de ani, trece prin momente dificile după ce a decis să se despartă de soțul ei, după patru ani de căsnicie.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despartiriEmily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despartiri

După o poveste de iubire care a durat patru ani, Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard se despart. Modelul a fost surprins pe rețelele de socializare fără verighetă, iar inelul a fost văzut de către internauți ultima oară la începutul lunii iunie.

Citește și: E perfectă din orice unghi ai privi-o.Iat-o în aceasta vară pe Emily Ratajkowski în 7 costume de baie hot!

Citește și:Rich&fabulous: Emily Ratajkowski – Bruneta sexy urmărită de milioane de oameni

Citește și: Dorian Popa a făcut accident în toiul nopții:”Ferească Dumnezeu! Puteam să fim în râpă”

Citește și: Pepe și Yasmine Ody sau căsătorit în secret?Detaliul care a dat naștere speculațiilor

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit

 Emily Ratajkowski, frumoasa vedetă de la Hollywood s-a despărțit de soțul ei, producătorul Sebastian Bear-McClard. Cei doi s-au căsătorit în 2018 și au împreună un băiețel de un an, Sylvester Apollo. Se pare că Emily ar fi fost înșelată de soț, motiv pentru care a luat decizia de a se despărți. Momentan, fotomodelul nu a depus actele de divorț, dar o sursă din apropierea acesteia susține că Emily se concentrează pe creșterea fiului ei.

„S-au despărțit recent. A fost decizia lui Em. Ea se descurcă bine, este puternică și se concentrează asupra fiului ei. Adoră să fie mamă', a spus sursa din anturajul lui Emily Emily Ratajkowski, relatează click.ro.

Emily Ratajkowski plănuiește să depună actele de divorț

Aceeași sursă a declarat că Emily Ratajkowski a fost înșelată de soțul ei, iar modelul a decis să se despartă de el. Mai mult, vedeta de la Hollywood plănuiește să depună actele de divorț.  „Da, a înșelat-o. Este un infidel recidivist. E groaznic, e un câine', mai spun apropiații.

Claudia Oshry, o actriță de comedie, a povestit în podcastul The Morning Toast că infidelitatea lui Sebastian Bear-McClard este cunoscută în branșă. Se știe că soțul ei a înșelat-o și că vor depune actele pentru divorț', a spus ea.

Emily și Sebastian și-au oficializat relația de Sfântul Valentin

Emily și Sebastian au fost prieteni o perioadă lungă de timp, iar ulterior relația lor avea să se transforme într-o poveste frumoasă de dragoste.

Cei doi și-au oficializat relația de Sfântul Valentin și s-au căsătorit la finalul lunii februarie, în 2018. 'Ne știam de mult timp, iar lui îi plăcea să glumească:<>', mărturisea Emily.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton