Emily Ratajkowski, schimbare spectaculoasă de look. Modelul este și mai sexy cu părul blond!

 Oana Pantazi
.

Emily Ratajkowski este unul dintre cele mai faimoase modele de peste Ocean, iar părul ei brunet și lung a fost, de-a lungul anilor, o adevărată carte de vizită. Iată însă că Emily a făcut o alegere extrem de îndrăzneață, schimbându-și complet culoarea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Emily Ratajkowski s-a vopsit recent blondă, gest șocant pentru fanii ei, care de ani de zile o cunosc cu aceeași culoare de păr. Considerată femeia cu cel mai frumos decolteu natural din lume, acum modelul va putea primi și eticheta de blondă fatală, deoarece noua culoare îi vine foarte bine. Iar asta o confirmă chiar primul filmuleț pus de vedetă pe contul ei de socializare, care în nici 24 de ore a adunat peste 3 milioane de vizializări.

Citește și: Se întâmplă și la case mai mari! Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținere

Blondă și sexy

Chiar dacă decizia modelului i-a uimit pe fani, ea are și o decizie, evident, de natură financiară. Emily Ratajkowski este brand ambasador pentru Kérastase, iar ideea de a-și vopsi părul a fost, probabil, nu doar una dintre cele mai bune decizii de marketing, ci și o schimbare de look binevenită pentru ea. Cel puțin asta reiese din miile de comentarii apreciative ale fanilor. Desigur, într-o oarecare măsură a contat și faptul că Emily s-a pozat în costum de baie, dar cu siguranță toată lumea a remarcat că este blondă!

Emily1Emily1

Nu s-a plictisit în autoizolare…

Emily Ratajkowski este conştientă că are un trup absolut perfect şi nu ratează şansa de a se mândri cu el de fiecare dată când are ocazia. Din fericire, de această oportunitate nu se bucură doar soțul ei, Sebastian Bear-McClard, pentru care pozează adeseori goală, ci și fanii ei de pe Instagram, deoarece modelul nu se sfiește să-și expună trupul.

Modelul nu s-a plictisit nici în perioada de autoizolare, reușind, pe deasupra, să-și recompenseze fanii fideli cu instantanee sexy. Fotografia în care Emily s-a pozat goală, în apartamentul ei din New York, ascunsă oarecum de o perdea, le-a făcut ziua mai bună tuturor celor aflați în autoizolare la vremea respectivă, la fel ca ea. În doar câteva ore, postarea ei a primit peste 1,4 milioane de aprecieri, dovadă că, la 29 de ani, modelul este încă în topul preferințelor.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

https://www.instagram.com/p/CByT0gPJTMm/
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton