Emily Ratajkowski a născut! Prima imagine cu bebelușul

 Oana Pantazi
.

Emily Ratajkowski a născut, fiul ei și al lui Sebastian Bear-McClard venind pe lume chiar pe data de 8 martie. Faimosul model a postat și prima fotografie cu bebelușul și a dezvăluit ce nume special a ales pentru micuț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Modelul Emily Ratajkowski (29) a născut primul ei copil chiar în ziua de 8 martie, iar în cursul zilei de ieri și-a surprins fanii de pe conturile de socializare cu prima fotografie, în care îl alăpta pe micuț. Instantaneul a adunat în scurt timp peste 3 milioane de aprecieri, admiratorii fiind încântați de imaginea emoționantă în care modelul își alăpta bebelușul de la „cei mai frumoși sâni naturali”.

Emily1Emily1

Emily Ratajkowski a născut pentru prima oară

Emily Ratajkovski a născut pentru prima oară, la 29 de ani, iar ea și soțul său i-au urat bun venit cu emoție micuțului lor, care a primit numele de Sylvester Apollo Bear, într-o postare emoționantă pe Instagram.

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume în data de 8 martie 2021 în cea mai ireală, frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea', a scris Emily pe Instagram.

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar: „Primul pas l-am făcut eu”. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Citește și: Klaus Iohannis are o soră. Cine este Krista Iohannis și în ce relații sunt cei doi frați

Citește și: Laurette a oficializat relația cu fotbalistul Magaye Gueye după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o. „Vom trece peste asta…'

Faimoasă pentru fotografiile în care poza în ipostaze provocatoare pe contul de socializare, la scurt timp după ce a rămas gravidă și a început să i se vadă burtica, Emily a înlocuit imaginile cu cele în care își expunea sarcina – unele la fel de sexy, după cum au constatat admiratorii ei. Însă de departe cea în care îl alăptează pe Sylvester Apollo este cea mai emoționantă.

Nu a vrut să știe sexul copilului

După ce a rămas însărcinată, Emily Ratajkowski și-a șocat aapropiații mărturisind că nu dorește să afle sexul copilului.

„Când eu și soțul meu le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după Felicitări, a fost Știți ce vreți? Am răspuns că nu vrem să știm sexul copilului până ce va împlini 18 ani și că vom vorbi atunci. Toată lumea râde de asta” , a glumit modelul.

„Nu îmi place că încercăm să le implementăm oamenilor ideea de gen, mai ales bebelușilor. Vreau să fiu un părinte care îi permite copilului meu să mi se arate așa cum e el', a mai spus Emily.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton