Emily Burghelea și-a botezat fiul. Primele imagini de la marele eveniment

 Dumitrache Laura
.

Emily Burghelea și-a botezat fiul. Vedeta are parte de cele mai frumoase momente din viața ei. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a devenit mamă pentru a doua oară în luna ianuarie un băiețel perfect sănătos. Emily Burghelea și iubitul ei au organizat o petrecere de pomină. Emily va dezvălui și numele fiului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea și-a botezat fiul. Zi specială pentru Emily Burghelea. Frumoasa blondină a devenit mamă pentr a doua oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Vedeta mai are o fetiță, Amedea, în vârstă de doi ani. Emily Burghelea se declară o femeie împlinită și este foarte fericită alături de iubitul si copiii lor.

emily-la-bisericaemily-la-biserica

Emily Burghelea este activă pe rețelele de socializare și îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Vedeta și iubitul ei au organizat o petrecere pentru botezul fiului lor. Viața blondinei s-a schimbat radical după ce a adus pe lume doi copii minunați. În urmă cu putin timp, Emily și iubitul ei au ajuns la biserică, alături de fiul lor.

Citește și: Cum se descurcă Emily Burghelea ca mamă cu doi copii mici: 'A plâns 24 de ore. Ne-am confruntat cu prima criză de…'

Citește și:Cum arată Emily Burghelea în lenjerie intimă, după ce a născut: 'Uitasem cum e să te simți așa sexy, cum e să…'

Citește și:Imperiul Leilor revine la Pro TV și au început deja înscrierile. În sezonul 3, s-au investit 8.5 milioane de euro!

Citește și:Ionuț Dolănescu a împlinit 51 de ani. Ce cadou îi oferise regretatul său tată, la 18 ani: „Costa enorm, cât o casă”

Emily Burghelea și-a botezat fiul

Emily Burghelea trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Fosta asistentă tv a devenit mamă pentru a doua oară, în luna ianuarie, și a adus pe lume un băiat. Vedeta mai are o fetiță de doi ani, Amedea și formează un cuplu cu Andrei, tatăl copiilor ei. Astăzi, Emily Burghelea și-a creștinat fiul și i-a ținut la curent pe fanii săi cu tot ce s-a întâmplat la petrecerea de botez.

Pregătirile pentru marele eveniment au început încă din weekend, iar Andrei și Amedea au ales ținute speciale pentru botez. Micuțul a fost creștinat la 40 de zile așa cum spune tradiția. „Azi se împlinesc 40 de zile! Îl botezăm pe bebe”, a scris Emily încă de la primele ore pe contul său de Instagram.

Andrei, soțul vedetei, este alături de blondină și o susține. „Azi îl botezăm pe bebe! În mai puțin de 16 ore aflați și numele”, a scris și Andrei, soțul lui Emily Burghelea, în mediul online. Emily Burghelea și soțul ei au decis să poarte tinute asortate la botezul fiului lor. Blondina a ales o rochie albastră strălucitoare cu paiete, scurtă. De asemenea, a asortat rochia cu o pereche de cizme metalizate. Andrei a ales o tinută din mai multe piese vestimentare. Acesta a ales un sacou albastru, cu cămasă albă și pantaloni negri.

Cum se descurcă Emily Burghelea cu doi copii

Fosta asistentă tv a devenit mamă pentru a doua oară. Înainte de botezul micuțului, Emily și soțul ei au plecat împreună cu cei doi copii la munte. Vedeta a declarat cum se descurcă cu doi copii, dar cât de mult i s-a schimbat viața.

„A trecut doar o lună de când am născut și cu toate acestea s-au întâmplat atât de multe, am trecut prin multe stări, am avut câteva probleme, ba cu febra laptelui, ba cu durerile într-o parte. Am decis să ne rupem puțin și să plecăm, să luăm o gură de aer proaspăt!

Prima vacanță cu bebelușii a decurs conform planului, bebe a fost cuminte, a dormit bine, mâncat bine și aerul de munte îi priește. Amedea este un titirez, e super fericită că am mers la munte, au fost și părinții cu noi, mami care doar ce s-a întors în țară și mama soacră, le-am luat și pe ele cu noi, sunt și nașii, am plecat cu familia și atmosfera a fost una relaxata”, a mărturisit Emily Burghelea, pentru WOWbiz.ro.

Emily Burghelea: „Simt că pot face orice pe lumea asta”

Emily Burghelea și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar visul i s-a împlinit. Are doi copii minunați, iar venirea pe lumea a celui de-al doilea copil i-a întregit viața.

„Simt că pot face orice pe lumea asta, mă uit la ei și realizez că nimic nu este mai prețios decât conexiunea dintre noi, familia noastră, iubirea reciprocă pe care ne-o purtăm, copilașii sunt cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu iar acum simt că El se uită la noi și ne zâmbește!Mă simt fericită! Din cap până în picioare, este un sentiment unic, nici nu realizez încă exact ce mi se întâmplă, euforia momentului magic în care mi-am ținut băiețelul în brațe pentru prima oară încă persistă și îmi încântă toate simțurile când închid ochii și mă gândesc la asta apoi când îi deschid și îl văd, în carne și oase în fața ochilor mei, mi se zbate în piept inima de bucurie”, a mai spus Emily.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton