Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Modul inedit prin care a dat fericita veste

 Calin Maria Bianca
.

Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Fosta prezentatoare TV o să devină în curând mamă pentru a doua oară. Cu toții știm că are acasă o fetiță adorabilă, iar ceea ce și-au dorit a devenit realitate. Atât ea, cât și partenerul ei de viață radiază de fericire în aceste momente, asta după ce au aflat că familia lor se mărește cu un băiețel. Iată cum au organizat totul pentru a da vestea cea mare într-un mod inedit și care să surprindă pe toată lumea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Pe Emily Burghelea o știe toată lumea, mai ales după aparițiile ei pe micile ecrane. Ei bine, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' și fosta prezentatoare la „Vorbește lumea', a anunțat sexul celui de-al doilea copil. Din fericire, o să aibă un băiețel.

emily9emily9

Bucuria este la cote maxime în familia lui Emily Burghelea. Fosta prezentatoare TV și partenerul ei de viață mai au acasă o fetiță, astfel că cel de al doilea copil și-l doreau a fi băiat. S-au abținut zile la rând să nu afle sexul copilului pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Curioși din fire, au rezistat cu greu, astfel că ieri a fost ziua cea mare.

Citește și: Fiica lui Emily Burghelea s-a accidentat la grădiniță:”S-a lovit destul de tare la cap”. Dar altceva o îngrijorează pe vedetă

Citește și: Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei:„A pierdut 2 kilograme din greutate'

Citește și: Când începe „Survivor România' 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină'

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu'

Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Ieri a fost ziua în care, după luni de așteptare, Emily Burghelea, fiica și partenerul ei de viață, au aflat sexul celui de al doilea bebeluș pe care-l poartă în pântece. Bucuria, emoția și suspansul au fost cuvintele care au descris ziua pentru cei 3, și nu numai. Fanii și toți apropiații numărau orele pentru a afla dacă vor avea încă o fetiță sau de data aceasta o să fie băiețel.

„O să avem un băiețel', a scris aceasta pe contul de Instagram.

Modul inedit prin care au dat vestea că vor avea un băiețel

Emily Burghelea și-a dorit încă de când a rămas însărcinată cu fetița pe care o are acasă să facă un gender reveal. Emoțiile și bucuria că este însărcinată pentru prima dată nu au lăsat-o să își ducă planul la bun sfârșit. Ei bine însă, la cea de a doua sarcină a calculat mai bine lucrurile. Și-a dorit ca bebelușul să aibă o amintire de neuitat și sp vadă cât de dorit și așteptat este. Zis și făcut, astfel că fișa cu sexul copilului a plecat de la doctor chiar către prietenii lor de familie.

'Îmi doresc trăim împreună momentul la maximă intensitate… cu suspans, cu adrenalină, cu tot ce este mai frumos și toate acestea în cinstea noului nostru membru al familiei, fie ea fetiță sau băiețel!', a scris în urmă cu scurt timp Emily Burghelea pe Instagram.

S-au abținut cu greu să nu afle sexul copilului

Numărau orele și zilele până când vor afla sexul celui de al doilea copil. Cu toate astea și-au lăsat curiozitatea pe locul doi pentru a nu strica toată surpriza. Ieri, după ce prietenii lor au pregătit totul, Emily Burghelea și soțul ei s-au urcat într-un bolid de lux, au ieșit pe jumătate pe geam și au lansat tuburile cu fum colorat pentru a vedea dacă este roz sau albastru. Fericirea a fost la cote maxime când a observat că vot avea un băiețel.

Cum am ieșit din spital am dat plicul. La Amedea am intenționat să nu știm sexul, dar am ieșit din spital cu plicul și până la mașină l-am desfăcut. Nu am mai ajuns să îl punem în torpedou. L-am desfăcut direct și am verificat exact ce este. Nu am făcut bine. De data asta am zis că dacă tot este al doilea copil…la primul zici că este adrenalina mai mare. La al doilea copil să reușim să ne păstrăm calmul. Ți-am zis, nu l-am mai băgat în torpedou. L-am dat unor prieteni și se vor ocupa ei de organizat, de baloane.„, a spus Emily Burghelea, potrivit Ego.ro.

Fanii au reacționat imediat cum au văzut că vor avea un băiețel

Bucuroasă din cale afară, Emily Burghelea a publicat imediat filmarea de la gender reveal. Fanii au fost în extaz în momentul în care au văzut că vor avea o pereche. Acasa o are pe adorabila Amedea, iar în scurt timp îl vor aduce și pe fiul lor. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt. Fosta prezentatoare TV a primit sute de mesaje frumoase, inclusiv de la nume mari din showbiz-ul românesc.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton