Emily Burghelea, criticată pentru că și-a alăptat fiul în public: ”Mi-au dat lacrimile. Alăptarea este o mândrie, nu o rușine”

 Calin Maria Bianca
.

Emily Burghelea, criticată pentru că și-a alăptat fiul în public. Emily Burghelea este mama a doi copii superbi, iar încă de când a născut pentru a doua oară, s-a confruntat cu o serie de probleme, însă a trecut cu brio peste ele. Ei bine, recent, frumoasa influenceriță s-a confruntat cu un val de critici în mediul online și nu a putut să lase lucrurile așa, fără a-i pune la punct pe răutăcioși. Iată ce declarații a făcut despre alăptatul în public!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii absolut superbi, care zilnic le redă zâmbetul pe buze. Ei bine, însă, a trecut prin numeroase probleme de când a devenit mamă pentru a doua oară. S-a confruntat cu furia laptelui și a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. La scurt timp, bebelușul a avut colici, însă din fericire a trecut peste toate.

emily1emily1

Deși este mamă a doi copii, Emily Burghelea nu a renunțat la activitatea ei profesională. În continuare este foarte activă în mediul online și zilnic împărtășește cu fanii ei diferite momente din viața ei, fie ele plăcute sau mai puțin frumoase. De asemenea, are momente când nu are cu cine să-l lase pe fiul cel mic, astfel că participă la numeroase evenimente cu el.

Citește și:Emily Burghelea și-a botezat fiul. Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Emily Burghelea a postat primele poze cu chipul fiului ei. Ce nume i-a pus: 'Mă topesc'

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Tora Vasilescu după pensionare. Are 3.500 de metri pătrați și o grădină imensă

Citește și: Survivor România 2023. Remus Boroiu a fost eliminat din competiție

Emily Burghelea, criticată pentru că și-a alăptat fiul în public

Așa cum era de așteptat, Emily Burghelea s-a văzut nevoită să își alăpteze fiul în public, în fața tuturor, însă nu a ezitat deloc când a venit timpul. Fanii au observat acest lucru imediat, rau răutăcioșii au taxat-o destul de dur pe rețelele de socializare. Indignată fiindcă este criticată că își hrănește copilul, Emily Burghelea nu a putut să lase lucrurile așa.

Cu lacrimi în ochi și extrem de nervoasă pentru vorbele pe care le-a primit, Emily Burghelea a tras un semnal de alarmă și a ținut să precizeze în fața tuturor că alăptarea la sân este extrem de importantă pentru creșterea copiilor, explicând că ea s-a luptat pentru a putea să-l hrănească la sân pe micuțul Damian, după ce s-a confruntat cu furia laptelui.

'Alăptarea este magică, fetelor. Dacă Dumnezeu așa a vrut, să nu vă jenați vreodată în viața asta de faptul că alăptați. Alăptarea este magică, superbă. Dacă puteți face chestia asta, faceți fără să vă gândiți la nimic altceva. Mie mi se pare absolut incredibil că în 2023 mai există oameni care gândesc așa pentru că este absurd. Nu am știut cum să reacționez.

Prima dată mi-au dat lacrimile, apoi m-am enervat foarte tare. Apoi am rămas mută, am rămas șocată. M-a blocat. Oricum, ceea ce vreau eu să transmis că oriunde copilului îi este foame, mama este liberă să facă acest lucru. Îmi doresc să dau curaj, să le dau curaj mămicilor să facă treaba asta. Nu este deloc ușor, nu e ușor să ajungi să îți alăptezi bebelușul. Treci prin niște transformări. Eu am trecut prin furia laptelului, am trecut prin nilte momente foarte grele, foarte grele și nu am renunțat. Încă fac acest lucru. Alăptarea este o mândrie, nu o rușine.', a povestit Emily Burghelea în mediul online.

Emily Burghelea și-a botezat recent fiul și i-a dezvăluit numele

În urmă cu câteva săptămâni, Emily Burghelea și soțul ei și-au botezat fiul, moment în care i-au arătat și chipul în mediul online, însă i-au dezvăluit și numele. Internauții au fost de-a dreptul impresionați de cât de frumos este micuțul, mulți dintre ei explicând că seamănă perfect cu mama lui. Ei bine, și când a venit vorba despre numele copilului, mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și-au dat cu părerea.

‘Damian Andreas. Când am văzut-o pe Amedea am simțit, nu aveam alt nume pregătit, dar acolo cumva nici nu m-am implicat eu foarte tare. Andrei a ales ‘Amedea încă de când am aflat că sunt însărcinată, nici măcar nu știam dacă este fetiță sau băiat, el a visat-o înainte să aflăm noi că sunt însărcinată, a știut că este fetiță 100% și a zis: ‘Amedea. Acum mi-a zis că este băiat. „Alege tu!'. Este un nume ales de mine 100%.', a povestit Emily Burghelea în emisiunea lui Cătălin Măruță, dar și în mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton