Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită. Cine l-a cucerit după despărțirea de Andreea

 Raiciu Adriana
.

Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită. După despărțirea dureroasă de Andreea Clinchevici, fostul concurent de la emisiunea de pe Pro TV și-a găsit fericirea în brațele altei persoane. Iată cine este tânăra de care s-a îndrăgostit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilian Dimoftei și Andreea Clinchevici s-au căsătorit în emisiunea Căsătoriți pe nevăzute, de la Pro TV. Toată lumea credea că vor rămâne împreună și că își vor întemeia o familie, dar și că vor avea un copil împreună.

emilian-dimofteemilian-dimofte

Însă, relația lor nu a durat prea mult, iar Andreea a decis să-l părăsească pe Emilian imediat după terminarea competiției. A trecut cu greu peste despărțire, însă acum spune că și-a găsit jumătatea. Iată cine este femeia care i-a furat inima.

Citește și: Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, primele declarații după terminarea emisiunii:'Eu îl voiam pe el'

Citește și: Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute:„Mă faci să mă simt ca un prieten. Mă îndepărtezi!’

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct: „Este o afecțiune…'

Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită

A suferit mult după despărțirea de Andreea Clinchevici, însă Emilian Dimoftei pare că și-a găsit fericirea alături de o altă femeie. Fostul concurent de la emisiunea matrimonială de la Pro TV a cunoscut-o pe Alinga Lungu, o femeie serioasă din Galați, care un copil dintr-o relație anterioară.

Cei doi au postat și primele imagini împreună, iar fanii au fost surprinși să îi vadă împreună. Par extrem de fericiți împreună și chiar și-au petrecut sărbătorile împreună, semn că relația lor este destul de serioasă la momentul actual.

Internauții l-au felicitat pe Emilian și i-au urat o relație fericită alături de noua parteneră.

Acum chiar ai dat peste o comoară, Emilian! Fata aceasta e minunată! Să fiți fericiți! ♥️ Sunteți foarte frumoși împreună!  Felicitări! Are un chip dulce și blând, Emilian . Va potriviți! – sunt câteva dintre mesajele transmise de fanii lui Emilian pe pagina sa de Facebook.

Ce spune despre relația cu Andreea Clinchevici

La scurt timp după terminarea emisiunii, Emilian Dimoftei a vorbit deschis despre ceea ce a însemnat pentru el relația cu Andreea, dar și ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Am încercat să fac tot ce depinde de mine să fie bine având în vedere că totul a fost atât de real. Pentru mine pot spune că a fost dragoste la prima vedere și s-a văzut în mod evident la nuntă că a fost chimie și cel puțin și atracție din partea Andreei, dacă nu același sentiment, nicidecum un nu categoric cum a declarat. Pălăria jos pentru experții care într-adevăr au făcut o treaba uimitoare și au reușit să fie la cel mai înalt nivel, însă câteodată nu este de ajuns. Ca experimental să reușească este nevoie și de doi oameni sinceri care să își dorească cu adevărat să pornească într-o călătorie împreună și fără interese ascunse”, declara Emilian, la scurt timp după ieșirea din show.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton