Emilia Popescu a rămas fără emisiunea de la TVR: "Viața merge înainte!"

 Dumba Gabriela
.

Emilia Popescu a rămas fără emisiunea de la TVR, „Rivalii”, după câteva luni în care a făcut parte din juriu. Actrița a recunoscut că „Rivalii', emisiunea prezentată de Marina Almășan la TVR 2, a fost singurul proiect care i s-a mai propus după plecarea de la Pro TV. Cu ce se ocupă Emilia Popescu după ce a rămas fără emisiunea de la TVR.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Producătorii emisiunii „Rivalii” de la Televiziunea Română, în care Emilia Popescu era jurat, alături și de Dan Helciug, au decis să schimbe formatul și au renunțat la jurații. Astfel, actrița care a făcut timp de 8 ani parte din juriul „Dansez pentru tine” a rămas fără post.

4343-24343-2

Ce face Emilia Popescu după ce a rămas fără emisiunea de la TVR

„Emisiunea nu va mai avea juriu. Fiecare se va întoarce la locul lui, toți membrii juriului au fost alegerea Marinei Almășan, ei erau colaboratori, nu aveau treabă cu postul public de televiziune', a spus o sursă din cadrul emisiunii pentru Impact.ro.

Actrița Emilia Popescu recunoaște că nu se obișnuise cu formatul emisiunii și nu a mirat-o decizia producătorilor de a renunța la jurați:

'Viața merge înainte, eu sunt la repetiții la teatru. Am proiectele mele, despre care, din superstiție, voi vorbi abia când se concretizează, mai ales că tot apar fel de fel de lucruri care nu țin de noi', a declarat Emilia Popescu pentru aceeași sursă.

Actrița nu-și dorește însă cu orice preț să apară pe sticlă și nu ar accepta orice ofertă care i se va propune.

„Pentru mine, întotdeauna e important contextul și cine mai e. Dacă e fără vulgarități, fără lucruri cu care nu rezonez, mă duc', a mai declarat Emilia Popescu.

Citește și: Carmen Tănase a ținut dietă toată viața, din cauza luptei cu greutatea. Ce regim de slăbit ține acum: „Nu am timp să stau la masă. Mănânc doar…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marian Olteanu să joace în serialul Clanul și ce a pățit la filmări: „Cred că m-au durut coastele vreo trei săptămâni după…’ / EXCLUSIV

Citește și: Grigore Leșe, luat prin surprindere după ce a concertat în Pakistan: „Nu știam la ce să mă aștept. Am descoperit…’

Emilia Popescu visează la o emisiune cu Ștefan Bănică

Emilia Popescu a mărturisit că, atât ea, cât și bunul său prieten, Ștefan Bănică, și-ar dori să mai aibă un proiect tv comun.

Cei doi au apărut ca un cuplu de artiști pe scenă la finele anului trecut, după o pauză de opt ani, de când s-a terminat show-ul „Dansez pentru tine', într-o piesă, în regia lui Horațiu Mălăele, la Teatrul de Comedie.

„Amândoi ne-am dori și ne-am dorit întotdeauna un proiect tv împreună. Ar fi foarte frumos să se mai întâmple. Revederea în televiziune a fost una foarte frumoasă.

Cu emoții mari, dar a avut un impact foarte bun și ne-am bucurat. Suntem un cuplu din anii ‘90, nu de la Dansez, acum avem un spectacol împreună în regia lui Horațiu Mălăele, la Teatrul de Comedie', a mai declarat Emilia Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton