Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu, după 12 ani de relație: "Trebuie să vrea și el"

 Dumitrache Laura
.

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta are o relație de 12 ani cu Sebastian Albăstroiu, iar anul trecut declara că urmează să se căsătorească. Ei bine, se pare că nunta nu va mai avea loc. Artista a explicat care este, de fapt, motivul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu a primit două inele de la iubitul ei, Sebastian, dar nu s-au căsătorit. Cei doi urmau să își unească destinele, dar se pare că evenimentul nu va avea loc, iar vedeta a explicat care este motivul. Emilia Ghinescu și Sebastian au un băiețel împreună, iar artista mai are doi copii din prima căsnicie.

emilia ghinescuemilia ghinescu

Cântăreața de muzică populară și partenerul ei sunt împreună de 12 ani, chiar dacă apropiații lor nu le dădeau prea multe șanse. Ei bine, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar în urmă cu un an, Emilia Ghinescu declara că urmează să se căsătorească. Ei bine, nunta nu va mai avea loc.

Citește și: Ce dietă ține Emilia Ghinescu:„47 de kilograme n-am mai avut de când aveam 27 de ani'

Citește și:Drama trăită de Emilia Ghinescu. Tatăl său vitreg a supus-o unor bătăi crunte:”M-a luat efectiv de picioare și…”

Citește și:Când începe America Express – Drumul Aurului, la Antena 1.Imagini cu vedetele în timpul probelor

Citește și:De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:”Urmăm pașii stabiliți de instanță”

Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu

Emilia Ghinescu, 43 de ani, se numără printre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din România. Vedeta formează un cuplu cu Sebastian Albăstroiu de 12 ani, și urmau să se căsătorească. Cu toate astea, interpreta a mărturisit că nunta nu va mai avea loc prea curând. Deși a primit trei inele de la iubitul ei, se pare că cei doi nu se vor căsători prea curând.

'Incercam! Stii cum e, atunci cand te arzi cu ciorba, sufli si in iaurt. Este inca in probe. Eu nu pun mare pret pe lucrul acesta, singurul lucru care ma intereseaza este casatoria in fata preotului. In rest, actele nu sunt atat de importante, doi oameni nu sunt tinuti neaparat de niste acte. Si uite ca au trecut aproape 12 ani de cand suntem impreuna, cu un copil…Avem si acelasi duhovnic care ne cearta, ne spune: doamna Emilia, vorbiti cu domnul Sebastian sa mergeti la parinte ca sa va cunune. Parinte, eu sunt de acord cu lucrul acesta, dar trebuie sa vrea si el! Nu face presiune, am stabilit ca o sa vina si momentul asta, in care ne vom casatori si in fata preotului, si in fata legii. Ce a contat foarte mult e ca-mi iubeste copiii, asa a castigat loc in inima mea', a declarat Emilia Ghinescu pentru Star Popular.

Emilia Ghinescu anunța anul trecut că se căsătorește cu iubitul ei

Emilia Ghinescu declara anul trecut, în emisiunea lui Măruță că se va căsători cu Sebastian. Cântăreața își dorește foarte mult să se căsătorească în fața lui Dumnezeu. Vedeta a mentionat că nu își dorește o nuntă mare, și doar cu apropiații lor.

Era si timpul! Suntem de 10 ani impreuna, avem si un copil, nu tinem neaparat sa  facem actele astea la primarie, nu stiu daca sunt atat de importante. Dar in fata lui Dumnezeu vreau sa fim o familie. Noi ne-am considerat o familie, ne spunem sotul, sotia mea.

Nu ne dorim o nunta mare, cu sute de invitati, pentru ca e obositoare. Imi doresc o nunta la care oamenii ce vin sa se simta intr-adevar ca fac parte din familia noastra. Sa nu fie nevoie de dar, nici nu ma gandesc la lucrul asta, vreau sa fie o petrecere intre noi.', spunea vedeta.

Emilia Ghinescu a divorțat de primul ei soț

Artista a divorțat de primul ei soț. Emilia Ghinescu a declarat că fiul ei a acceptat foarte greu despărțirea părinților săi. Vedeta s-a căsătorit prima oară când avea 18 ani, iar primul ei soț era mai mare cu zece ani decât ea. Momentul divorțului a fost dificil atât pentru cei doi, când și pentru copiii lor.

„Când m-am despărțit de tatăl lor, am discutat cu băiatul meu ca intre prieteni, i-am explicat situația, el a știut ce s-a întâmplat și ce va fi în viitor. I-am explicat că o să fie liber să aleagă oricând unde va vrea să meargă.Nu mi-a fost deloc ușor. Au fost momente în care băiatul meu plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta. Cel mai greu mi-a fost când mi-a zis: măcar pentru mine, întoarce-te la el! Atunci a fost cel mai greu', a declarat Emilia Ghinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton