Emil Rengle, dezvăluiri neașteptate la Survivor: "Eu nu am încredere în mine în fața bărbaților. Toată viața am fost intimidat"

 Oana Pantazi
.

În cea mai recentă emisiune, Emil Rengle a făcut dezvăluiri neașteptate la Survivor, deschizându-și sufletul în fața colegilor săi Faimoși. Iată ce mărturisiri a făcut concurentul, după ce, cu puțin timp în urmă, a intrat în conflict cu coechipierii săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle a stârnit mai multe controverse până acum la Survivor, felul său deschis de a vorbi aducându-i nu o dată critici din partea coechipierilor săi. Cu toate că, în ediția de ieri, 27 februarie, nu a reușit să aducă niciun punct echipei sale, colegii săi l-au susținut. Ulterior, dansatorul le-a făcut o dezvăluire neașteptată.

Emil-Rengle-desvaluiri-Survivor-Emil-Rengle-desvaluiri-Survivor-

Emil Rengle, mărturisire neașteptată la Survivor: „Nu am încredere în mine, în fața bărbaților”

Emil Rengle a dezvăluit, încă de la începutul competiției, că își dorește ca fanii Survivor să descopere și latura sa masculină, iar în cea mai recentă ediție, după ce nu a reușit să aducă niciun punct, și-a deschis sufletul în fața coechipierilor săi. Chiar dacă Marian Drăgulescu l-a încurajat, spunându-i că el este cel mai rapid dintre toți, dansatorul și-a dezvăluit temerile.

„Băi, vă iubesc! Să știți că, mă rog o să vă povestesc în camp, dar cred că este o chestie psihică pe care trebuie să o deblochez este că eu nu am încredere în mine, în fața bărbaților. Toată viața mea nu am fost acceptat de bărbați și simt că toți bărbații sunt mai puternici. Eu încep să realizez aici, în Survivor, că treaba aceasta mă trage în jos.

Adică dacă este un bărbat mai puternic în fața mea încep să fie bărbați puternici, mai masculini, genul acesta de bărbați de care eu toată viața am fost intimidat. Și psihic trebuie să depășesc asta și faptul că îmi spuneți lucrurile astea mă ating profund', a declarat Emil Rengle, la Survivor.

„Vă prefaceți că sunteți bărbați”

Pe de altă parte, la finele lunii ianuarie, Emil Rengle a reușit să intre în conflict cu toți colegii lui de echipă de la Survivor. Lipsa condițiilor, foamea și mai ales faptul că echipa lor nu avea rezultatele la care speraseră i-au împins pe concurenți să fie extrem de direcți. După ce TJ Miles i-a spus lui Emil Rengle că are o latură mai feminină, acesta nu a mai putut fi oprit.

Vizibil deranjat, dansatorul a reacționat la rândul lui:

„Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște… în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea… mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați, a spus atunci Emil Rengle.

Ulterior, dansatorul i-a luat la rând pe colegii săi Faimoși.

„Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că sunt singurul bărbat de aici. Robert Niță se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe și de propria lui umbră, e cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă, e fratele meu, dar văd aici bărbați care s-au umplut de accesorii și tatuaje, dar se arată a ceea ce nu sunt’, a mai spus Emil Rengle.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton