Emil Rengle, atac la adresa lui CRBL, la Survivor: „Nu-mi place filmul lui”

 Martin Lorena
.

Ceartă la Survivor România! Conflictele se țin lanț la ProTV! Membrii echipei Faimoșilor nu reușesc să cadă nicidecum de acord. De această dată, dansatorul Emil Rengle a adus un atac dur la adresa lui CRBL! Fostul câștigător Românii au talent susține cu vehemență că artistul trage echipa în jos din cauza energiei sale negative. Iată ce și-au reproșat aceștia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Certurile se țin lanț în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022! CRBL și Emil Rengle sunt protagoniștii unui scandal de proporții. Fiecare dintre cei doi a avut ceva de reproșat la adresa celuilalt. Dansatorul susține că artistul nu aduce niciun plus echipei din cauza energiei negative pe care ar emana-o. Iată cum s-a apărat CRBL și cine mai este implicat în această discuție!

Emil-Rengle-3Emil-Rengle-3

Dacă Emil Rengle susține că energia lui CRBL este una prea negativă, artistul spune contrariul! Acesta este de părere că dansatorul de la Românii au Talent încearcă să acapareze toată energia grupului prin pozitivismul său.

Citește și: Ce frici are CRBL, la Survivor:’Mă sperie faptul că…’

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:Ești nebun, ești pervers….

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America.S-a împăcat cu Mr. Pink?

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Ceartă la Survivor România! Emil Rengle, atac la adresa lui CRBL

Revoltat de faptul că probele se câștigă din ce în ce mai rar, Emil Rengle a răbufnit la adresa coechipierului său. Se pare că câștigătorul Românii au Talent susține că energia artistului este una nepotrivită pentru competiție. Ba mai mult, faptul că CRBL nu a mai adus puncte, nu a trecut neobservat de acesta!

„Nu prea mai avem hrană. A fost foarte greu să vedem carnea aceea, pe care au câștigat-o Războinicii.CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu. Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș  lua sfaturile ca atare', a spus Emil Rengle.

„Hai să nu ne obligăm să fim unii ca alții'

Foamea, frigul și regulile dure ale competiției l-au făcut pe CRBL să îi ofere o replică lui Emil Rengle! Acesta susține că nu își dorește să mai audă că toți trebuie să se asemene din anumite puncte de vedere.

„E un haos pozitiv la Războinici și cred că Faimoșii se înmoaie. Eu nu vreau să mai aud replică din aia înainte… Moamă, avem 3-0, câștigăm. Hai să ajungem la baza aia… Să nu ne obligăm să fim unii ca alții', i-a răspuns CRBL dansatorului.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton