Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: "Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi"

 Dumba Gabriela
.

Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan. Emil Rengle a făcut dezvăluiri despre relația sa cu Alexandra Stan, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Emil Rengle a colaborat cu unii dintre cei mai marți artiști români, precum INNA, Loredana, Marius Moga sau Alexandra Stan, însă o relație foarte specială are cu aceasta din urmă. S-a vorbit, de asemenea, că între Emil Rengle și Alexandra Stan ar fi existat o relație de iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan. Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle provine dintr-o familie cu posibilități modeste, din Oradea, însă a reușit să absolve cu brio Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Coregrafie și a ajuns la cele mai mari școli de dans din America. Cu multă muncă a ajuns o voce puternică a generației sale, extrem de talentat, extravagant și performer charismatic în toate aparițiile sale.

36794347_10156300894451855_8622551119106670592_n36794347_10156300894451855_8622551119106670592_n

Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan

Emil Rengle a avut dintotdeauna o relație specială cu Alexandra Stan. În 2014, artista l-a angajat pe dansator să-i facă o coregrafie. Cei doi au avut o legătură atât de puternică și au rămas în relații bune după ce au încheiat treburile profesionale.

La un moment dat, fostul concurent de la „Survivor România' spunea că a avut o aventură cu Alexandra Stan, iar totul ar fi avut loc la inițiativa artistei.

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală. Niciodată nu m-am afișat cu relațiile mele. Niciuna dintre relațiile cu adevărat pe care le-am trăit nu au ajuns în presă. Nu am declarat absolut niciodată că am avut o relație cu Alexandra Stan.

Pot să spun că o iubesc ca pe sora mea. Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat enorm în bagajul meu. Ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi. O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. E o iubire liberă. Nici eu, nici Alexandra nu credem în relații', a dezvăluit Emil Rengle la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Citește și:Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei: „Nu mai facem față’. În ce și-ar dori să investească banii

Citește și:Actrița Valeria Ogășanu a murit. Soția lui Virgil Ogășanu avea 76 de ani: „A avut o formă rară de…’

Citește și:Când și unde va fi înmormântat Mihai Șora. Mesajul dureros al soției filosofului: „Nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece’

Emil Rengle a câștigat „Românii au talent' în 2018

În anul 2018 a devenit cunoscut dansând pe tocuri și câștigând un prestigios show de talente, „Românii au talent', și astfel a reușit să își cultive talentul și libertatea de exprimare, influențând pozitiv o generație întreagă.

„Dansul pe tocuri se practică nici nu știu de când. Făcusem un research despre tocuri, în general, și, atunci, am aflat că au fost inventate, în primă fază, pentru bărbați, pentru regi, pentru a fi la înălțime.

Deci, tocurile au fost purtate în istorie prima dată de către bărbați. Cu siguranță, nu sunt primul și nici singurul bărbat care am dansat pe tocuri. Ba chiar pot să spun că, în momentul în care am luat studii în străinătate, în America, am luat cursuri de dans pe tocuri, unde acest stil de dans se folosește pentru a dezvolta corpul, să se obișnuiască cu o diferită statură, cu o diferită poziție corporală care, mai apoi, automat, te face să coregrafiezi într-un mod diferit'.

Emil Rengle, detalii despre orientarea sa sexuală

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', Emil Rengle a fost întrebat dacă a fost un avantaj sau un dezavantaj să își recunoască orientarea sexuală. Dansatorul recunoștea, la începutul anului 2018, că este bisexual. La vremea respectivă, el a postat un video pe canalul său de YouTube, unde a vorbit deschis despre acest subiect.

„Nu știu cât de mulă legătură are una cu cealaltă. Din punctul meu de vedere, oamenii ce au apreciat a fost sinceritatea mea, indiferent de care ar fi fost adevărul meu. Au apreciat faptul că am fost onest.

E nevoie de foarte multă vulnerabilitate să te deschizi și să povestești despre tine, să te arăți lumii. E un curaj și e o muncă uriașă de a te arăta lumii așa cum ești și cred că a fost cea mai bună decizie din viața mea să mă arăt așa cum sunt.

Trăiesc în adevărul meu, nu în adevărul altuia și nu aș vrea să trăiesc vreodată altfel decât cum sunt. Drumul meu este al meu, cu bune și cu rele, cu greșeli pe care le-am făcut, cu învățături extraordinare', a povestit Emil Rengle.

Emil Rengle nu consideră că orientarea sexuală l-a avantajat profesional

Emil Rengle a continuat cu alte dezvăluiri în emisiunea de la Kanal D și a punctat că orientarea sexuală nu l-a ajutat să câștige Românii au Talent.

„Sunt în descoperire. Mereu m-am arătat așa cum sunt. Nu există o altă imagine a lui Emil Rengle decât ceea ce este el. Eu sunt strâns legat ca om de artistul Emil Rengle.

Atunci când eu evoluez, arta mea evoluează. Atunci când eu mă schimb, arta mea se schimbă. Atunci când eu mă descopăr și dansez pe tocuri, sunt într-un fel. Atunci când renunț la tocuri sunt, din nou, pe un drum personal al meu, diferit.

Nu aș schimba asta. Ăsta ar fi și sfatul meu tuturor: fiți voi, pentru că aveți cel mai mare câștig în fața voastră, și anume, că sunteți speciali! Voi sunteți unicul așa cum sunteți și acolo este o infinitate de oportunitate. Nu aș crede că faptul că am vorbit despre orientarea mea sexuală în mod deschis are vreo legătură cu câștigarea premiului. Absolut deloc!

Cred că faptul că sunt onest, că oamenii s-au conectat într-un mod pur, că am simțit energia aceasta și eu, și publicul a fost un motiv real pentru care ei au crezut în mesajul meu, l-au votat și și-au dorit ca acesta să devină numărul câștigător, cel puțin în anul acela', a mai spus Emil Rengle.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton