"Urcă la Alex, fără nicio rușine, în lipsa mea". Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

 Radulescu Ruxandra
.

Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Încurcate sunt căile iubirii în showbiz-ul românesc. Alex Bodi a devenit subiect de dispută între actuala iubită, Ema Uta și fosta soție, Iulia Sălăgean. Ema Uta o acuză pe Iulia Sălăgean că face tot ce-i stă în putință pentru a-l seduce pe Alex Bodi, deși susține că ar fi într-o relație. Iată cum a izbucnit conflictul dintre cele două.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Ema Uta și Alex Bodi au avut încă de la început o relație pasională, dar extrem de volatilă, despărțirile și împăcările find la ordinea zilei pentru cei doi. Recent, Ema Uta a răbufnit la adresa Iuliei Sălăgean, fosta soție a iubitului ei, despre care spune că nu a renunțat la Alex Bodi. Specialista în makeup a declarat că Iulia Sălăgean îl caută mereu pe Bodi și și-a manifestat adeseori gelozia.

ema-uta-operatiiema-uta-operatii

Ema Uta i-a declarat război Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Ema Uta tună și fulgeră la adresa Iuliei Sălăgean. Deși specialista în makeup este de obicei o persoană discretă, fosta soție a lui Alex Bodi a scos-o din sărite cu comportamentul ei. Ema Uta susține că pentru a o face geloasă, afaceristul a avut o scurtă idilă cu fosta soție. Iulia Sălăgean avea la rândul ei un iubit pe vremea aceea, cu care se certase. Ulterior afaceristul a sfătuit-o pe Sălăgean să se împace cu partenerul, întrucât a realizat că o iubește pe Ema Uta.

„Acum 4 luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă». Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare.

Citește și: „Voia din nou la familie”. Alex Bodi și-a dorit să se împace cu fosta soție după ce se despărțise de Ema Uta

CItește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Citește și: Raluca Moianu, despre fostul soț, care a murit de cancer: „Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta…” / EXCLUSIV

Spune că e într-o relație, dar când merge la sală, urcă la Alex în casă, fără nicio rușine, în lipsa mea. Spune că e într-o relație și, a doua zi, permite fostului ei soț, pe care nu îl mai vrea, să îi arunce o palmă la fund, în mall', a mai continuat make-up artistul.

Ema Utax: „Ia pe datorie și spune «plătește boss-ul», adică Alex”

Ema Uta a relatat că Iulia Sălăgean a fost prietenă cu o cunoștință comună, însă soția lui Bodi a făcut o criză de gelozie când persoana respectivă nu i-a spus că Bodi a plecat în Bahamas cu iubita.

„Din ce am înțeles, a declarat că dacă vorbește, va provoca cel de-al Treilea Război Mondial sau ceva de genul. Să îi amintească cineva că ia pe datorie la sală și spune «plătește boss-ul», adică Alex.

Ea a fost prietenă extrem de bună cu organizatoarea cursurilor mele, cu care s-a certat ulterior. Organizatoarea aflându-se cu mine în Bahamas, a certat-o că de ce nu i-a spus că e Alex cu noi două în Bahamas. Pai dacă nu mai are nicio relație cu el, decât una «părintească», de ce o mai deranja că Alex a venit în Bahamas la mine?!', a mai spus Ema Uta.

Ema Uta: „Asta e educație?”

Ema Uta a mai adăugat că Iulia Sălăgean caută să-l seducă pe Bodi prin orice mijloace, trimițându-i imagini și filmulețe provocatoare.

„Contul ei de ICloud a fost conectat, în trecut, în telefonul organizatoarei, pe vremea când ele erau prietene. Și s-ar fi părut că îl cam «provoca» și incita pe Alex încă de pe atunci cu filmulețe și poze sexy, deși el era în relație cu altcineva. 

O mamă serioasă, care pune importanță asupra a ce educație îi oferă copilului ei, nu mai are nicio treabă cu fostul soț. Păi nu a susținut faptul că pe ea nu o interesează decât educația fetitei? Pai asta e educație?', a încheiat Ema Uta, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton