Ema Uta, motivul real al despărțirilor de Alex Bodi: „Pe lângă apropierea de fosta soție, nu și-a mai putut controla impulsivitatea și...”. Ține și acum legătura cu familia lui / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În numărul de Aprilie al Revistei VIVA!, Ema Uta dezvăluie motivul real al despărțirii de Alex Bodi. Are pachetul complet, frumusețe, inteligență și spirit antreprenorial, așadar nu e de mirare că, la 31 de ani, Ema Uta este o femeie realizată pe toate planurile. Până să ajungă însă la statutul de invidiat de azi, „Regina transformărilor în arta machiajului a pornit de jos și se mândrește cu asta. Acum este un model pentru mii de tinere care vor să-i calce pe urme, însă celebritatea are și costurile ei… Mai ales când o poveste de iubire controversată tulbură apele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tu nu ai fost niciodată implicată în scandaluri și ai preferat să stai departe de televiziuni și ziare tabloide. Cu toate acestea, o alegere pe care ai făcut-o în viața personală a schimbat tot… Iar aici vorbim despre relația cu Alex Bodi. Ai putea să ne spui cum v-ați cunoscut și ce te-a atras cel mai mult la el?

Prima interacțiune cu Alex a fost la un restaurant unde ne aflam amândoi. Mi-a trimis un mesaj pe Instagram în care mă complimenta, iar eu i-am răspuns și i-am mulțumit. Îl știam de la TV, întotdeauna l-am considerat un bărbat atrăgător, deci pot spune că primul impact a fost atracția fizică, apoi, cunoscându-l mai bine, am fost impresionată de inteligența lui. În pofida tiparului de oameni de care era înconjurat și a ce promitea la prima vedere un trup dezvoltat la sală și plin de tatuaje, am descoperit că este diferit. Mi-a plăcut că e receptiv, agil, atent la detalii, galant, vorbește multe limbi străine, are cunoștinte în orice domeniu și, nu în ultimul rând, are experiență de viață.

ema-uta-1ema-uta-1

Citește și: Alex Bodi le-a prezentat-o părinților pe Ema Uta, după ce s-au împăcat. Imagini cu iubita și familia afaceristului

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din nou. Ce spune afaceristul despre relația cu Iulia Sălăgean, fosta lui soție: „Ea și-a așteptat bărbatul'

Citește și: Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe: „Am terminat o caserolă de jumări”. Care e trucul vedetei

Citește și: Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi, a reacționat după ce cântăreața a confirmat relația cu TJ Miles: „Nu mai am de-a face cu ea”

Ema Uta, motivul real al despărțirii de Alex Bodi

Ultima ta ceartă cu Alex Bodi a părut destul de dură… Motivul despărțirii a fost apropierea dintre el și fosta soție sau au mai existat și alte cauze despre care nu ați discutat?

Pe lângă apropierea de fosta soție, cred că ce a condus la un dezechilibru al sentimentelor mele pentru el a fost faptul că, la anunțul despărțirii noastre, nu și-a mai putut controla impulsivitatea și a rostit lucruri pe care le-a regretat după aceea.

Legătura voastră a fost foarte serioasă… Ați discutat despre căsătorie și copii? Cu familia lui cum te-ai înțeles?

Am discutat de câteva ori și și-a exprimat dorința de a întemeia o familie, dar am decis de comun acord să mai așteptăm. Cu familia lui m-am înțeles minunat, sunt niște oameni foarte respectuoși care nu au încetat o clipă să își arate aprecierea față de mine atunci când m-au cunoscut cu adevărat. Respectul a fost reciproc și chiar și astăzi ținem legătura.

Peste ce nu ar putea să treacă Ema Uta într-o relație: „Agresiunea fizică și…'

Peste ce nu ar putea să treacă Ema Uta într-o relație, indiferent de intensitatea iubirii pe care o simte?

Agresiunea fizică și imposibilitatea de a dovedi acuratețea regretului după greșeala făcută.

Ai vreun regret în viața profesională? Dar în cea personală?

Nu am niciun regret.

Unde și cum se vede Ema Uta peste 10 ani?

Îmi văd numele tipărit pe ambalajul și produsul propriului brand, precum și reușita unei extinderi a școlii de make-up în afara României.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton