Elly și Cristian Șonea de la MPFM și-au botezat fetița. Primele imagini de la eveniment: "Minunea noastră"

 Raiciu Adriana
.

Elly și Cristian Șonea de la Mireasa și-au botezat fetița. În luna februarie, Elly și Cristian Șonea au devenit părinți pentru prima oară. Tânara a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a decis să o numească Iris Sofia. Weekend-ul trecut, aceștia și-au creștinat micuța, iar mai multe imagini de la botez au apărut pe rețelele de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elly și Cristian Șonea au format cel mai apreciat cuplu de la Mireasă pentru fiul meu, în anul 2017. Aceștia s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt și au reușit să obțină marele premiu al competiției. În luna februarie a acestui an, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, Elly aducând pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

13178802_269511760064132_9220910721583960147_n13178802_269511760064132_9220910721583960147_n

Weekend-ul acesta, Elly și Cristin Șonea de la Mireasa au avut parte de un eveniment extrem de important în familia lor, creștinarea fetiței lor. Pe contul de socializare al blondinei au apărut și primele imagini de la botez. Iată și ce mesaj a postat aceasta, cu ocazia acestei zile speciale!

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la MPFM vor deveni părinți:'Cea mai importantă călătorie'

Citește și: Alexia Eram a obținut permisul de conducere. Mario Fresh: „A făcut școala de vreo trei ori

Citește și: Andreea Antonescu e însărcinată. Prima imagine cu burtica de gravidă:A doua minune din viața mea

Elly și Cristian Șonea de la Mireasa și-au botezat fetița

Duminică, 14 august 2022, Elly și Cristian Șonea de la MPFM și-au botezat fetița. Cei doi au decis ca evenimentul să fie unul restrâns, pentru a se bucura din plin de fiecare moment. Pe contul de socializare al fostei concurente de la Mireasa au apărut și primele imagini.

După ce micuța Iris Sofia a fost creștinată, părinții au petrecut alături de familia și câțiva prieteni, într-un local de vis. De la eveniment nu puteau să lipsească foștii colegi de la Mireasa, care s-au distrat de minune până dimineață.

'Câteva imagini de la botezul fetiței noastre Iris Sofia !
Minunea noastră, îți dorim sa ai parte de o viață plină de culoare și armonie ! Te iubimmmmm'
, a scris Elly Șonea în dreptul imaginilor de la marele eveniment din viața fiicei sale.

Elly a născut o fetiță

După patru ani de relație, Elly și Cristian anunțau că vor deveni părinți pentru prima oară. Fosta concurentă de la emisiunea de la Atena 1 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, anul acesta, în data de 22 februarie.

'22.02.2022 La ora 1:41 a venit pe lumea fetița noastră perfect sănătoasă. Suntem atât de copleșiti de emoții și inundați de oxitocină Mulțumim, Doamne! Am trăit momente magice împreună. @shoneachristian11 a fost tot timpul lângă noi și ne-a susținut . Fără el nu știu cum am fi făcut față! TE IUBIM! Va recomand și vouă sa faceți tot posibilul sa nașteti alături de partener. E incredibil sentimentul. Am născut natural în apa, fără rupturi sau epiziotomie. Totul a fost ca un vis devenit realitate', a transmis Elly de la Mireasă pentru fiul meu atunci când a născut.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton