Ellie White a făcut vacanța la capătul lumii

 Adina Vilcea
.

După ce a lansat noul videoclip, „Mintea mea”, Ellie White a plecat, pentru șapte zile, într-o vacanță mult-așteptată. Artista a ales ca destinație sudul Spaniei și Gibraltarul, zonă considerată, până în secolul al XV-lea, capătul lumii, întrucât nimeni nu a trecut dincolo de aceasta, neștiind că există continental american.

 

Artista a ales această destinație pentru a se putea bucura de clima caldă, mediteraneană, chiar și în luna noiembrie. Ellie a plecat în vacanță alături de cei doi copii ai săi, de viitorul ei soț, Doru Tinca, și de fratele acestuia, Mihai, la rândul lui, însoțit de partenera lui de viață, precum și de viitorii ei socri, părinții logodnicului ei.

Întreaga familie s-a reunit astfel pe meleaguri spaniole, bucurându-se de câteva zile liniștite. Au aterizat în Malaga, s-au cazat acolo și au închiriat o mașină încăpătoare cu care au colindat sudul țării, ajungând chiar și în Gibraltar, în locul unde Europa se întâlnește cu Africa.

Ne-am organizat pentru a putea merge împreună în vacanță pentru că în România abia reușim să ne vedem cu toții în această formulă. Ne-am cazat în Malaga, iar de acolo ne-am plimbat pe coastă vreme de o săptămână. Am făcut plajă, ne-am bucurat de căldură și de soare, am colindat străduțele pitorești, am vizitat biserici, moschee și un castel foarte frumos. Este o zonă bogată în istorie si tradiții. Am cumpărat tablouri și haine cu motive tradiționale locale. Am vizitat Marbella, Cadiz, Malaga, Algecirias și Gibraltar, care aparține, de fapt, de Marea Britanie. Se vorbește oficial engleza, străduțele au denumiri englezești, am văzut și preturi in lire sterline. Totuși, ne-am bucurat că se conduce pe partea dreaptă, ca în toată Europa, și nu invers, ca în Anglia. Altfel, ne-ar fi dezorientat foarte tare după ce treceam frontiera', declară Ellie White.

În timpul vacanței din Spania, Ellie White a urmat chiar un curs de pictură și desen.

M-am înscris la un curs fulger de pictură predat la un centru de artă din Cadiz. Am învățat de la un artist regulile de bază despre pictura si desen, despre formă, culoare și proporții. Mereu mi-am dorit să am timp pentru pictură. La întorcere mi-am cumpărat ustensilele necesare, foi, pânză și un șevalet. Am descoperit că mă relaxează foarte mult să îmi dau frâu liber imaginației și să mă exprim în formă și culoare. Aveam un spațiu nefolosit în mansarda casei, care acum a devenit atelier de creație', spune artista.

După o vacanță atât de liniștită, Ellie White s-a întors în țară pentru a complete înregistrările noului său album. Luna decembrie se anunță foarte aglomerată, cu multe concerte, iar noul an la fel de plin, mai ales că urmează să aibă loc și nunta amânată de mulți ani cu partenerul ei de viață.

ellie-white-vacanta-cadiz-4ellie-white-vacanta-cadiz-4

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton