ELLE Style Awards a ajuns la ediția a opta. Vedetele au strălucit pe covorul roșu: iată cele mai excentrice ținute!

 Lixandru Livia
.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2019, cel mai spectaculos eveniment din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle al anului, sunt  desemnați marți seară, în cadrul unei gale spectaculoase care are loc la Palatul Parlamentului.

Andreea-BalanAndreea-Balan

Gala Elle Style Awards 2019 a reunit vedete din România și specialiști din industria modei. Dress code-ul serii este Punk, iar vedetele s-au întrecut care mai de care în ținute spectaculoase.

Printre invitați s-a numărat și Andreea Bălan, care a venit însoțită de soțul ei, George Burcea. Cei doi au atras atenția tuturor, mai ales că pentru această seară, vedeta a ales să îmbrace rochia de mireasă.

Revista Elle, care sărbătorește 22 de ani de existență, a pregătit, ca în fiecare an, un show de zile mari, la care cele mai populare vedete sunt premiate pe baza voturilor primite de la cititori.

Anul trect, Elle a integrat, în premieră, o categorie exclusiv masculină – Best Male Pop Artist – și o categorie dedicată designerilor de bijuterii – Best Jewelry Designer.

Elle a decernat premiile pentru cei mai buni dintre cei buni. Nominalizările la cele nouă categorii au fost făcute cu o lună în urmă, iar cititorii Elle au avut posibilitatea să-și voteze, pe site-ul revistei, favoriții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton