Ella de la Puterea Dragostei, despre relația cu iubitul secret: „Îmi doresc copii. Vreau opt fetițe”

 Sutiu Theodora
.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Ella Tina, este mai îndrăgostit ca niciodată. Deși îi cunoaște pe actualul lui ei iubit de puțin timp, fosta parteneră a lui Jador pare să își fi găsit sufletul pereche. Bruneta a declarat, într-un interviu recent, că deja se gândește la o familie care include, în mod surprinzător, foarte mulți copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ella și iubitul ei și-au început relația în urmă cu doar trei luni, relația lor este foarte intensă și evoluează foarte rapid. Chiar dacă în mod normal este foarte discretă atunci când vine vorba de viața ei privată, bruneta s-a hotărât recent, într-un interviu, să ofere mai multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește.

„El are totul. Nu am crezut niciodată că găsești pe cineva care să te completeze complet, dar am găsit.

Suntem de trei luni și ceva împreună, trăim intens pentru că suntem în fiecare zi împreună. Nu locuim împreună, încă, dar ne înțelegem foarte bine. Trăim totul spontan. Am sentimente sincere și pe el îl văd un om foarte sincer, dar se poate întâmpla orice.

Viața nu constă în cadouri, lucrurile se pot face împreună, dar cred că cel mai important este ce simți când ești lângă omul acela, el îmi oferă liniștea aia necesară. Vreau să-l păstrez secret cât pot, nu pot să spun cum îl cheamă. Pot da doar o inițială: M', a declarat Ella Tina la Antena Stars.

ella-1ella-1

Nunta Ellei este și ea aproape

Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Jodor, spune că de așteaptă să ajungă la altar. Ba mai mult decât atât, Ella mărturisește că și-ar dori să îi dăruiească viitorului ei soț, nu una, nu două cu opt fiice.

Totuși, Ella nu vrea să se grăbească și speră ca totul să fie pas cu pas: mai întâi logodna, nunta, iar abia la final să mai fie vorba și despre copii.

„Da, îl văd (nr. viitor soț). Îmi doresc copii, îmi plac, vreau opt fetițe, am văzut la mătușile mele cât e de frumos. Visez la patru blonde și patru brunete plus că mama vrea nepoței.

Dacă e să se întâmple, se întâmplă, dar eu îmi doresc să fac totul pas cu pas: logodnă, nuntă și apoi copii', a mai spus ea.

Citește și: De ce s-au despărțit Ella și Jador:'Eram în stare să renunț la familia mea pentru el'

Citește și: Ce spune Ella despre împăcarea cu Jador:„M-a mai căutat, poate…’

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut accident cu mașină de lux: „Dumnezeu m-a salvat!'

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor: „Îmi este dor…'

Ce s-a întâmplat cu Ella, după despărțirea de Jador

Ella și Jador au fost un cuplu controversat. Cei doi s-au despărțit și apoi împăcat de mai multe ori, deși nu au fost foarte mult timp împreună.

Bruneta a făcut declarații, în urmă cu ceva timp, în cadrul show-ului de noapte Xtra Night Show de la Antena Stars despre despărțire.

Ea a mai subliniat că în acest timp manelistul a mai căutat-o, dar ea nu a vrut să dea curs niciunui avans, dorind să rămână doar prieteni: „Chiar nu vreau, sub nicio formă, ce a fost a fost, viața mea continuă, viața mea continuă fără el. Poate e ok să fim amici, dar atât.'

Motivul pentru care nici nu se mai gândește să existe o reluare a poveștii lor de amor este că artistul are multe femei care roiesc pe lângă el, iar fata este o fire geloasă: „Da, m-a mai căutat într-adevăr, dar nu știu cine a dat zvonul. Oricum el nu e un bărbat foarte stabil datorită job-ului pe care îl are, el e un băiat iubitor.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton