Ella de la Puterea Dragostei a luat o decizie uimitoare. A renunțat la religia ei: „Nu mai sunt pocăită”

 Lupescu Anca
.

Ella de la Puterea Dragostei a luat o decizie care i-a surprins pe toți. Pentru că modul ei de viață vine în contradicție cu religia ei, bruneta s-a decis să nu mai fie pocăită. 

cuplu-pdcuplu-pd

Este una dintre cele mai îndrăgite concurente din show, asta și datorită comportamentului său. Ella a dat dovadă de sensibilitate și sinceritate, mai ales în relația cu Jador. 

Bruneta are o poveste de viață impresionantă. Mama ei nu vede de la o vârstă fragedă, iar tatăl ei este pocăit și a crescut-o cu mână fermă. 

'Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului. Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea', a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia care i-a dat viață, în premieră, pentru WOWbiz.ro, anul trecut.

Citește și: După divorțul de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi este alinat de Ella de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D vorbește despre relația cu afaceristul: 'Îmi este un om drag'



'Am suferit mult, probabil de aceea, m-am deschis așa mult în fața bărbaților și am suferit, pentru că eu am nu am simțit dragostea de tată. A fost mai greu din pricina religiei (n.r. penticostală), am fost percepută mai diferit, în sensul că eu nu aveam voie să port pantaloni sau colanți și primeam bătăi dacă o făceam. Apoi, am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei, dar eu în loc de un sfat, primeam o palmă! Poate și acesta a fost motivul ca, la un moment dat, să mă decid să plec de acasă. Aveam 16 ani și multe semne ale violenței tatălui meu pe spate. Nu mai suportam', a mai povestit Ella de la Puterea dragostei la vremea respectivă pentru aceeași sursă.

Acestea, dar și multe alte motive au determinat-o pe Ella să renunțe la religia ei. 

'Orice s-a întâmplat în viața mea până acum, nu contează, îmi iubesc părinții mai mult decât orice pe lumea asta, ei mi-au dat viață și îi respect. Au fost poate divergențe, dar suntem oameni maturi și trecem peste tot, atunci când la mijloc există sentimente. Totuși, eu am făcut un lucru care mă rupe de trecut, pe care puțini îl știu. Am renunțat la religia mea, nu mai sunt pocăită. Felul meu de a vedea lucrurile, de a mă comporta nu mai coincid cu principiile acelei biserici. Nu aș avea voie să apar la TV, să mă îmbrac mai sumar, să vorbesc despre un băiat în public, așa cum am făcut cu Jador. Este strictețea mai mare. Însă, eu îl am pe Dumnezeu în suflet, nu contează că nu mă mai duc duminica la pastor, am credința mea, seriozitatea și bunătatea față de aproapele meu. Este tot ce contează', a spus Ella, într-un material pentru WOWbiz.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton