Elisabeta Lipă, moment emoționant la TV. De ce a izbucnit în plâns: "Cel mai greu moment al vieții mele"

 Oana Pantazi
.

Aparent, Elisabeta Lipă este o femeie extrem de puternică, însă iată că fosta mare canotoare are și sensibilități pe care nu și le poate reține cu niciun chip. Recent, surprinsă de o întrebare delicată, aceasta a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elisabeta Lipă este căsătorită de 35 de ani, are o familie frumoasă, iar cariera ei a fost încununată de multe succese. Cu toate acestea, fosta canotoare a traversat de-a lungul vieții și momente dificile, iar pe unele dintre ele nu a reușit să le gestioneze prea bine. Recent, la Teo Show, aceasta a luat prin surprindere telespectatorii, izbucnind în plâns în fața camerei de luat vederi…

Elisabeta-Lipa-Elisabeta-Lipa-

Elisabeta Lipă, moment emoționant la TV

După ce reporterul a întrebat-o care a fost cel mai greu moment al vieții sale, Elisabeta Lipă a avut o reacție surprinzătoare – a izbucnit în plâns.

„Cel mai greu moment al vieții mele a fost când l-am pierdut pe tata. Când piezi pe cineva atât de drag, e foarte greu să accepți', a spus fosta canotoare printre lacrimi.

Citește și: Elisabeta Lipă dezvăluie secretul căsniciei de 35 de ani: „Nu poate fi totul roz, dar…”

Citește și: Soldatul ucrainean care a rostit celebra înjurătură „Russian warship, go fuck yourself!” a revenit acasă și a fost decorat

Citește și: Totul despre Volodimir Zelenski! Cum a ajuns din comediant președinte și cum a devenit inamicul nr. 1 al Rusiei: „Make love not war!

Citește și: Mirabela Dauer, incident neplăcut în timpul unui concert:Am ieşit cu greu din scenă, transfigurată la faţă

Următoarea întrebare a fost, evident, ce a însemnat tatăl ei pentru ea, iar Elisabeta Lipă a făcut o declarație emoționantă.

„El a fost totul, modelul meu, a fost prietenul meu, a fost sfătuitorul meu. Când aveam o greutate pe suflet îl sunam pe tata. El era perfect', a adăugat marea campioană, dezvăluind că, deși tatăl ei a murit în 2015, la vârsta de 89 de ani, nici acum nu i-a șters numărul de telefon. Din nefericire, tatăl campioanei s-a stins din viață chiar de ziua ei de naștere…

O poveste de iubire perfectă

Elisabeta Lipă are o familie de invidiat și, chiar și după mai bine de trei decenii de căsnicie, între ea și soțul ei, Cornel, nu au dispărut gesturile romantice. Iată ce a răspuns când a fost întrebată care a fost cel mai frumos gest pe care l-a făcut cineva pentru ea:

„Cel mai frumos gest e atunci când fiul îmi spune te iubesc! Dacă mă gândesc la un gest din partea soțului, cel mai romantic este când zice: Elisabeta, ce-ar fi să plecăm noi așa într-un city-break fără să stăm noi așa pe gânduri, să evadăm două sau trei zile. Este cel mai frumos gest, romantic. A făcut așa, cum să nu, am mers la Paris', a mai spus ea la Teo Show.

Cât despre dorințe neîmplinite, fosta sportivă a recunoscut că și-ar fi dorit foarte mult să aibă și o fiică.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton