Elisabeta a II-a nu a vrut-o pe Kate Middleton în familie! De ce avea Regina "dubii serioase" față de iubita Prințului William

 Oana Pantazi
.

Deși acum Elisabeta a II-a și Kate Middleton sunt în cele mai bune relații, au fost niște vremuri când suverana Marii Britanii nici n-a vrut să audă de Ducesa de Cambridge… Iată care sunt motivele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În momentul de față, Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton sunt cele mai bune prietene și Ducesa de Cambridge a preluat deja o mare parte dintre prerogativele suveranei, însă atunci când William i-a prezentat-o pe iubita lui, bunica sa nu a fost deloc încântată de alegerea făcută de nepotul care avea să-i urmeze la tron…

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Kate Middleton nu era potrivită pentru nepotul Reginei

Anul acesta, Prințul William și Kate Middleton au împlinit 9 ani de căsnicie. Nuntalor a fost una de poveste, demnă de titulaturile regale pe care le poartă. Pe 29 aprilie 2011, Ducesa de Cambridge a spus da, după mai bine de 8 ani de relație, care nu a fost deloc lipsită de intrigi, certuri și împăcări. Iar una dintre cele mai mari provocări pentru Kate Middleton a fost să primească aprobarea Reginei Elisabeta a II-a.

Conform biografului regal, Katie Nicholl, la început, Regina Elisabeta a II-a a fost „extrem de îngrijorată” în privința intrării lui Kate Middleton în Familia Regală Britanică. Suverana avea deja experiența mariajului eșuat al Prințului Charles, a cărui despărțire de Diana a scăzut mult popularitatea monarhiei în Marea Britanie.

Citește și: Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. „Vine o vreme pentru toate!”

Viitoarea Regină avea nevoie de un job!

În cartea The Making of a Royal Romance, autoarea a povestit că Regina Elisabeta a II-a nu era deloc sigură de viitorul relației dintre Kate Middleton și nepotul ei, și nu și-ar fi dorit ca cei doi să se căsătorească.

„Regina Elisabeta a II-a avea dubii serioase și era convinsă că iubita lui William avea nevoie de un job și de o identitate proprie înainte de a fi anunțată logodna lor. Ea este extrem de muncitoare, în pofida vârstei înaintate, iar un viitor membru al familiei regale care să nu aibă un full-time job era de neaaceptat pentru ea”, a scris Nicholl.

Regina știa prea puține la vremea respectivă despre Kate, care, când nu se afla alături de iubitul ei la Balmoral, se distra cu el la schi, în stațiuni de 5 stele. În timp ce restul lumii specula că va avea loc logodna, Elisabeta a II-a credea că anunțul trebuie amânat până când Kate își va găsi o slujbă.

„Plimbarea dintr-o stațiune de 5 stele în alta nu este un lucru de dorit pentru o tânără care, probabil, într-o zi, va deveni Regină”, a mai spus auoarea.

În plus, Regina nu mai voia divorțuri în familia regală. „Au fost de ajuns!', a spus ea, referinduse la faptul că trei dintre cei patru copii ai ei sunt divorțați. Iată însă că, în cele din urmă, Kate nu numai că nu a dezamăgit, ci s-a dovedit demnă de a deveni, într-o zi, Regina Angliei.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton