Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Eliminare neașteptată la PRO TV

 Raiciu Adriana
.

Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Unul dintre concurenți nu mai face față condițiilor din Republica Dominicană și cere eliminarea din cadrul competiției. Momentul va putea fi vizionat în ediția de joi, 22 septembrie, la Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. 12 vedete au acceptat provocarea să trăiască sub cerul liber și să-și testezele limitele. În timp ce pentru unii probele reprezintă adevărate provocări, pentru alții devine din în ce mai greu. Tenisiunea între concurenți este din ce în ce mai mare, iar un participant strigă, în ediția de joi seară, 22 octombrie, „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.

307015008_461831989300039_1932455198646494688_n307015008_461831989300039_1932455198646494688_n

Citește și: Cum l-a afectat pe Giani Kiriță lipsa tatălui:’Am 45 de ani și nu am zis cuvântul tată niciodată în viața mea’

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea. Ce reclamații a făcut cântăreața instanței despre tatăl fetițelor ei

Citește și: Vasile Ceterașu a ajuns de urgență la spital, după ce a cântat la o nuntă: „E un episod acut care poate indica…’

Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Obosit și cu nervii întinși la maximum, un concurent va striga, în emisiunea de joi seara, 22 septembrie, „Sunt celebru, scoate-mă de aici', ceea ce înseamnă că va pleca acasa.

Concurentul care strigă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Vedeta din sezonul 2 de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! va mărturisi și motivul pentru care a decis să renunțe.

„Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic… Este cel mai bine pentru mine.

Sunt cu psihicul la pâmânt', va spune concurentul după ce va rosti 'Sunt celebru, scoate-mă de aici!', frază care-l scoate automat din cel mai intens experiment al momentului.

Vestea va cădea ca un fulger peste echipă, dar și peste ceilalți participanți.

'Cred că a deranjat foarte mult prin felul lui de a fi!', este una dintre reacțiile vedetelor din cealaltă echipă.

Adela Popescu și Cabral vor intra în tabară și vor spune numele concurentului care va pleca acasă.

Astăzi, un coleg de-al vostru a strigat. A strigat asta aici, în locul care trebuia să-i fie casă, alături de oamenii care, teoretic, s-ar fi crezut că-i sunt alături', va spune Cabral.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton