Elena Unc, ex-Vocea României, a lansat un colind! Ce vrea să facă artista: ”Îmi continui dieta și am slăbit peste 20 de kilograme și o să vreau să dau jos 40. Mai am de...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Unc, ex-Vocea României, a lansat colindul „La Viflaim colo-n jos”. Artista, care a slăbit peste 20 de kilograme după Vocea României susține că vrea să continue dieta și să mai dea jos până la 40 de kilograme. Ea a vorbit pentru viva.ro, despre faptul că va continua dieta, dar și despre noul ei proiect muzical.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Unc, ex-Vocea României revine pe piața muzicală cu un nou proiect și a lansat colindul „La Viflaim colo-n jos”. Artista a topit peste 20 de kilograme după competiția de la Pro TV, Vocea României și susține, pentru viva.ro, că vrea să mai slăbească.

296202755_7731493710254236_5530635050925960891_n296202755_7731493710254236_5530635050925960891_n

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi'

Citește și: Elena Unc a slăbit 24 de kilograme după „Vocea României”.Cum arată acum artista

Citește și: Horia Brenciu dezvăluie secretul căsniciei de 8 ani cu soția lui, Alice:„Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm…' / EXCLUSIV

Citește și: Când a aflat Anamaria Prodan că o înșală Reghe:”Vuia tot orașul, iar amanta râdea”

Elena Unc, ex-Vocea României, a lansat colindul „La Viflaim colo-n jos”

La început de decembrie Elena Unc, fosta concurentă de la „Vocea României” a revenit cu o piesă  de iarnă, „La Viflaim colo-n jos”, un colind tradițional românesc pe care interpreta îl cântă într-o manieră proprie, caldă și suavă. Artista a slăbit peste 20 de kilograme după show-ul de la Pro TV și vrea ca, în total, să topească 40 de kilograme.

Vocea Elenei, fosta concurență Vocea României, se aude din nou și iată că va deschide inimile și continuă să le atingă prin interpretarea ei plină de frumusețe și de armonie. Colindul „La Viflaim colo-n jos” s-a lansat pe 2 Decembrie 2022, pe canalul de YouTube Oficial al artistei, Elena Unc Official.

„Mă bucur că după „Vocea României lucrurile s-au legat frumos și au început proiectele. În afară de acest colind pe care l-am cântat din suflet, mai pregătesc și alte surprize, un concert de Crăciun special cu elevii mei. Și pot să vă mai spun că îmi continui dieta și am slăbit peste 20 de kilograme și o să vreau să dau jos 40. Mai am de muncit”, a declarat pentru viva.ro, Elena Unc, ex Vocea României.

Elena Unc, ex-Vocea României: 'Cu ocazia sărbătorilor…'

Elena Unc, ex-Vocea României, vorbește despre colaborarea cu Cosmin Lupan, un artist de pe plaiurile ardelene. Colegul ei, Cosmin Lupan a colaborat și cu producția serialului Clanul ProTV.

„Cu ocazia sărbătorilor împreună cu echipa mea am decis să scoatem un colind special. Am ajuns să îl lansăm pe acesta. Pot să spun că avut bucuria de a interpreta acest colind, în cel mai frumos studiou în care am intrat vreodată, în cariara mea de până acum. MagicSounds e studioul de producție muzicală a lui Cosmin Lupan. Este un artist de pe plaiurile aredene, care de asemenea face și muzică de film, a colaborat și cu producția serialului Clanul ProTV. Cosmin este un profesionist în arta sunetelor, iar studioul sau muzical are un șarm aparte', a mai declarat artista.

Elena Unc, ex-Vocea României îi mulțumește partenerului de viață

Elena Unc, ex-Vocea României îi mulțumește partenerului de viață, Ștefan Banu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire. Artista nu uită să îi mulțumească și lui Dumnezeu, pentru tot ceea ce are.

'Am început o colaborare frumoasă alături de Cosmin și sunt recunoscătoare să am în jur oameni minunați, profesioniști, umani și plini de har. Mulțumesc de asemenea, partenerului meu în toate, în viață, în artă și în muncă, Ștefan Banu, omul alături de care trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire. Viața ne e Rai și binecuvântare.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate. Sper ca acest colind să ajungă la inima celor care simt și trăiesc în arta de a fi om, de a fi român. Acompaniamentul colindului interpretat de mine, aparține lui Ștefan Cioancă și doresc să îi mulțumesc pe această cale”, a declarat Elena.

https://www.youtube.com/watch?v=V56PRhpg-J4

Foto: Facebook/arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton