Elena Udrea e revoltată după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare: "Cine a gândit tâmpenia asta?"

 Dumitrache Laura
.

Elena Udrea a fost vizitată în penitenciar de către fiica sa, după patru luni de demersuri. Fostul ministru al Turismului execută o pedeapsă de 6 ani, în Dosarul Gala Bute. Udrea a fost extrădată din Bulgaria, unde a prinsă în luna aprilie. Sâmbătă, politiciana a postat pe Facebook un mesaj acid la adresa autorităților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Udrea se află în închisoare la penitenciatul Târgșor, fiind condamnată la 6 ani, în dosarul Gala Bute. După patru luni, Elena și-a văzut fiica, iar în urma vizitei fosta politiciană a postat un mesaj dur la adresa autorităților. Fostul ministru al Turismului a fost revoltată pentru că nu a putut să își îmbrățișeze fiica, ci doar să o vadă printr-un geam.

Elena UdreaElena Udrea

Elena Udrea e încarcerată de pe 16 iunie la Penitenciarul Târgșor, unde ispășește o pedeapsă de 6 ani. Fostul ministru al Turismului a făcut demersuri pentru a i se accepta să își vadă fiica, iar în urma cu câteva zile, micuța Eva a mers la închisoare pentru a-și vedea mama. Momentul a fost unul emoționant, având în vedere că Elena nu a avut voie să își atingă fiica.

Citește și: Elena Udrea și-a revăzut fiica după patru luni de închisoare:„Nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou'

Citește și:Ce presupune carantina de 21 de zile în care se află Elena Udrea la închisoare:”Nu are acces liber la…”

Citește și:Alex Leonte a fost la UNTOLD cu o altă fată, după despărțirea de Theo Rose.Tânăra seamănă cu artista

Citește și:Teodora Marcu de la Insula Iubirii a născut.Prima imagine de la maternitate: „Sunt…'

Elena Udrea e revoltată după ce fiica ei a vizitat-o la închisoare

După patru luni de arest, Elena Udrea a putut să își vadă fiica. Fosta politiciană a fost vizitată de Eva în urmă cu câteva zile. Sâmbătă, Elena Udrea a postat pe rețelele de socializare un mesaj revoltător la adresa autorităților. Fostul ministru povestește că nu a putut să-și strângă în brațe fiica din cauza regulilor care prevăd un geam de protecție între vizitatori și deținuți.

„„Pentru ca tot s-a aflat 'pe surse' din interiorul penitenciarului, și chiar în timp real, ca am fost vizitată de fetița mea. Va confirm ca după aproape 4 luni și un demers anevoios mi-am văzut in sfârșit copilul! As fi dorit ca Eva sa fie ferita de publicarea imaginilor de la aceasta vizita. Poate pentru ca eu încă sunt marcată de filmările cu Tibi.. Ridzi ducându-și de mânuțe cei doi copilași sa își viziteze mama, acum 6 ani. Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta? Prin aceasta regulă, o mamă, condamnată eventual pentru furt din magazine sau pentru vreun abuz in serviciu, are același regim de primire a vizitelor ca un criminal in serie condamnat pe viață. Despre ce protecție poate fi vorba și a cui când vorbim de întâlnirea unei mame cu copilul ei???', scrie Udrea pe Facebook.

Elena Udrea: „Cum poți păstra mâncarea 30 de zile”

De asemenea, Elena Udrea a adus în discuție și regula privind pachetele pentru deținuți. Fostul ministru a declarat că este absurd ca persoanele încarcerate să primească un singur pachet cu alimente, o dată pe lună, format din 10 kg mâncare.

„Cum poți păstra mâncarea 30 de zile??? Mai ales ca acum, la 30 de grade afară, mâncarea nu rezistă de pe o zi pe alta. Cât timp exista dreptul la a primi 3-5 vizite pe lună. De ce nu se poate împarți cantitatea de mâncare pentru a fi primită in transe la fiecare vizită??? Exista și camere cu 16 femei care oricum sunt supra aglomerate. Unde să mai depozitezi și mâncarea pentru atâtea persoane?', a mai spus Elena Udrea.

Eva a vizitat-o pe mama ei la închisoare

Elena Udrea a anunțat că a fost vizitată de către fiica ei, după patru luni de demersuri. Aceasta a declarat că ar fi vrut ca imaginile vizitei Evei să nu apară în spațiul public. Fosta politiciană a subliniat faptul că studii recent din SUA arată că, copiii ai căror mame se află în închisoare, au rămas cu traume adânci. Adrian Alexandrov a declarat pentru Antena 3 că în urmă cu câteva zile, Elena și Eva s-au întâlnit în camera mamă și copil, unde a putut să se îmbrățișeze.

„Am refuzat să o duc pe cea mică, vă imaginați că are 3 ani și 10 luni. După trei luni în care nu și-a văzut mama, să o pun în situația în care va trebui să vorbească cu ea printr-un geam. Nu! Am refuzat și bineînțeles și Elena a fost de acord. Însă săptămâna trecută am avut prima vizită în camera mama și copilul. Adică a fost o întâlnire față în față între Elena și copilul ei. Si a fost mediul decent și OK în care această primă întâlnire după atâta timp ar fi trebuit să se desfășoare”,

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton