Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni! Are probleme cu sarcina, anunță avocatul ei

 Dana Enache
.

Veste de ultimă oră! Însărcinată la vârsta de 44 de ani, Elena Udrea are probleme cu sarcina. În cursul zilei de azi, avocatul fostului acesteia a anunțat că Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni, starea ei de sănătate fiind una ce necesită îngijiri medicale.

Însărcinată pentru prima oară, la vârsta de 44 de ani, Elena Udrea a plecat din țară în Costa Rica, în urmă cu mai bine de o lună. Încă de la vremea respectivă a declarat că sarcina se află sub observație și că va trebui să meargă frecvent în Grecia, acolo unde se află medicii care o monitorizează.

Imediat după ce s-a aflat vestea neplăcută, Elena Udrea a oferit primele declaraţii. Se pare că sarcina evoluează normal după ce a pierdut unul dintre copii.

Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni, anunță avocatul

Veste îngrozitoare, însă! Se pare că Elena Udrea ar avea probleme serioase și că ar fi pierdut, deja, unul dintre gemeni. Știrea a apărut în seara aceasta, pe surse, din zona de Justișție, având în vedere că Udrea ar fi trebuit să se prezinte la un termen de judecată, într-un dosar în care este cercetată.

Ulterior, avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a explicat pentru Libertatea.ro că documentația medicală depusă miercuri la completul de cinci judecători de la ICCJ, care dezbrate apelurile din dosarul Gala Bute, ar atesta că aceasta ar fi pierdut unul dintre gemeni. Probleme de sănătate din cauza cărora vedeta este consemnată la domiciliu, având și interdicție de a zbura cu avionul.

Vedeta a anunțat că este însărcinată la sfârșitul lunii februarie, când deja se afla în Costa Rica: „Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți', a spus Elena Udrea, la vremea respectivă. În mod indirect, fostul politician a confirmat zvonurile apărute chiar de la sfârșitul lunii ianuarie, respectiv că ar fi rămas însărcinată în urma unor tratamente complexe: 'Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă', a mai declarat Udrea, care se află în vacanță în Costa Rica, momentan.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton