Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii Târgșor și a fost dusă la spital: "Pacienta era conștientă și..."

 Dumba Gabriela
.

Elena Udrea a ajuns la spital după ce a leșinat în curtea închisorii în care este încarcerată. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost dusă cu ambulanţa de la penitenciarul Târgşor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii și a fost dusă la spital. Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie, când a fost extrădată din Bulgaria, unde fugise pentru a scăpa de condamnare. Recursul în casaţie este ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de 6 ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes.

49112561_10156579845754584_3574992264495104000_n49112561_10156579845754584_3574992264495104000_n

Elena Udrea a leșinat în curtea închisorii Târgșor și a fost dusă la spital

Elena Udrea a acuzat amețeli în această dimineață, iar stările s-au agravat, motiv pentru care a fost dusă la spital pentru mai multe investigații.

Apelul la 112 din partea oficialilor unităţii de detenţie a fost primit la ora 11:36.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie.

La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare', au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au confirmat pentru Știrileprotv că Elena Udrea a ajuns la unitatea de primiri urgenţe a spitalului.

Citește și:Ce făcea Nicoleta Luciu în spatele camerelor de filmat, când juca în telenovele:'Tot timpul mă…'

Citește și:Cristina Canela regretă că l-a părăsit pe Costin Mărculescu. Fosta iubită a actorului trăiește o adevărată dramă:'Familia lui nu m-a plăcut'

Citește și:Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu, fostul ei iubit:'Ne iubim, dar…'

Elena Udrea a pierdut ultima şansă de a scăpa de închisoare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins ca nefondate recursurile în casaţie formulate de Elena Udrea şi Rudel Obreja, condamnaţi la şase ani, respectiv cinci ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Decizia magistraţilor este definitivă.

Respinge, ca nefondate, recursurile în casaţie formulate de condamnaţii Udrea Elena Gabriela şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2303/1/2017.

În baza art. 275 alin. (2) din Codul de procedură penală, obligă recurenţii condamnaţi la plata sumei de câte 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

În baza art. 275 alin. (6) din Codul de procedură penală, onorariile cuvenite apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru recurenţii condamnaţi, până la prezentarea apărătorilor aleşi, în sumă de câte 170 lei, rămân în sarcina statului', se arată în minuta ÎCCJ.

Recursul în casaţie a fost ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de şase ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes.

Elena Udrea, declarație după ce a fost condamnată la închisoare

Elena Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie, când a fost extrădată din Bulgaria, unde plecase în ziua pronunţării condamnării.

Solicitarea depusă de Elena Udrea a fost dezbătută pe 10 octombrie, când fostul ministru a fost adus în sala de judecată, însă magistraţii au avut nevoie de trei săptămâni pentru a lua o decizie în acest caz.

„Eu stau ilegal în puşcărie de şase luni. Este vorba de libertatea mea. Mi se impută suma de 8 milioane lei, care reprezintă publicitatea pe care trebuie să o plătesc personal. Cei care nu au acceptat să facă denunţuri au ajuns la puşcărie.

În schimb, cei care au avut atribuţii în minister au scăpat. Nastasia şi Bute au avut interes să fie organizată gala. Nastasia mergea la toate meciurile lui Bute. (…) Regret că nu am avut parte de o justiţie dreaptă în România.

Sper că, de data aceasta, completul de judecată nu a intrat cu decizia deja luată. Solicit achitarea mea pentru toate capetele de acuzare”, declara, atunci, Udrea în faţa judecătorilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton