Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele: „Cum să mă mai duc?”

 Martin Lorena
.

Elena Merișoreanu și-a anulat concertele! Interpreta de muzică populară a fost recent diagnosticată cu COVID-19. Aceasta se află internată în spital de mai multe zile, iar starea sa de sănătate se îmbunătățește. Chiar și așa, vedeta a anunțat că nu își va onora concertele din perioada următoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De mai multe zile Elena Merișoreanu se află pe patul de spital, asta după ce a fost infectată cu COVID-19. Cântăreața de muzică populară urmează să fie externată în viitorul apropiat, dar cu toate acestea ea nu își va onora concertele din următoarea perioadă.

12363108_115591905480277_1705492813332982913_o-112363108_115591905480277_1705492813332982913_o-1

Doamna Merișoreanu a rugat-o pe fiica sa să înapoieze banii primiți în avans pentru cântările din următoarea perioadă. Aceasta speră să se recupereze cât mai repede și nu vrea să își pună sănătatea în pericol.

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată în spital cu COVID-19.Au apărut complicații

Citește și: Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol:„Ia și bacșiș gras'

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică este actor de film.În ce film joacă și ce rol are

Citește și: Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit:„Am crezut că o să plâng, dar…'

Elena Merișoreanu și-a anulat concertele

Interpreta de muzică populară avea programate pentru următoarea perioadă o mulțime de concerte. Pentru unele dintre ele aceasta deja primise banii în avans. Din păcate, aceasta a rugat-o pe fiica sa să înapoieze banii tuturor persoanelor deoarece nu va putea onora cântările.

„Nu mă mai duc la evenimente, doamne ferește! Aveam evenimente luate în perioada următoare, dar am pus-o pe fiica mea și a dat banii înapoi cui mi-a dat arvună. Păi, cum să mă mai duc? Aveam de terminat CD-ul, de filmat videoclipuri, aveam totul plătit, dar, dacă s-a întâmplat asta, nu mai fac nimic, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru playtech.ro

Cum se simte internată în spital

Deși este internată în spital de mai multe zile, Elena Merișoreanu se simte destul de bine. Medicii i-au transmis că are plămânii afectați din cauza faptului că a amânat mult venirea la spital. Aceasta a crezut inițial că se confruntă cu o banală răceală, însă testul de COVID-19 a ieșit pozitiv.

Elena Merișoreanu își dorește să se întoarcă acasă cât mai repede deoarece se consideră o persoană activă, care nu poate sta mult timp într-un loc.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton