Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi. Artista se va deplasa cu ajutorul cadrului, după intervenție

 Dumitrache Laura
.

Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi. Elena Merișoreanu, 75 de ani, a ajuns de urgență la spital, după ce problemele la genunchi s-au agravat. Artista urmează să ajungă pe masa de operație, iar după intervenție, interpreta de muzică populară va trebui să se deplaseze cu cadrul. Recuperarea unei astfel de operații va fi una dificilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi. Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. Artista a ajuns la spital de urgență în această dimineață după ce problemele pe care le avea la genunchi s-au agravat. Vedeta nu a mai putut să meargă, iar medicii au decis să o opereze.

elena merisoreanuelena merisoreanu

Operația Elenei Merișoreanu nu va dura mult, dar problemele pe care le are la genunchi nu se pot rezolva doar cu această intervenție. Cântăreața va trebui să aibă răbdare, iar recuperarea va fi una foarte dificilă. Elena Merișoreanu nu va putea să se deplaseze fără ajutorul unui cadru.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Cel mai mare regret al artistei:„Nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele'

Citește și:Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu:”O rog frumos să nu mă mai înjure”

Citește și:Cum i-a presimțit Ella Tina moartea mamei sale:„Am avut o conexiune cu stelele, ceva s-a rupt în mine'

Citește și:Delia, după ce a fost criticată pentru ținutele ei excentrice:„Se pare că e nevoie de o subtitrare. Nu sunt un om normal'

Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital. Interpreta de muzică populară are probleme grave la genunchi, iar în această dimineață a ajuns la spital, conform spynews.ro. Medicii au decis să o opereze pe artistă în cel mai scurt timp și urmează să facă ultimele demersuri pentru investigație. Interpreta de muzică populară a acuzat dureri mari la picior, în urma unui concert de câteva ore.

Elena Merișoreanu se va opera la Spitalul de Ortopedie „Foișor'. Operația nu va dura mult, dar recuperarea va fi dificilă pentru artistă. Va fi nevoită să folosească cadrul pentru a se deplasa, cel putin pentru câteva luni.

Elena Merișoreanu este încrezătoare că operație va decurge bine

Elena Merișoreanu este convinsă că operația va decurge bine, mai ales că în trecut a suferit o intervențe asemănătoare, la celalălt picior. Vedeta a re dureri îngrozitoare, iar în scurt timp, aceasta va intra în operație.

„Abia mai stau în picioare. Sunt rău cu piciorul, nu mai pot aștepta. Aștept rezultatele analizelor, pentru a putea fi operată. Am computerul tomograf făcut, care a ieșit foarte bine. Eu nu am alte probleme de sănătate. Operația nu e grea, dar recuperarea da și durează cel puțin trei luni.Nu trebuie să pun piciorul jos, umblu cu un cadru. Avem medici foarte buni în România. La ortopedie, la Foișor, e ca-n stațiune. Acolo mă duc. Acum patru ani, am fost cu fiica mea la San Diego, la un institut mare, ortopedic. A venit un doctor la mine, care era român.', a adăugat Elena Merișoreanu, pentru Impact.ro.

Elena Merișoreanu:”Cartilajul la genunchi nu prea mai este”

În urmă cu câteva luni, Elena Merișoreanu declara că trebuie să dea jos 15 kilograme pentru a se opera la genunchi. Aceasta mărturisea că după operație, piciorul nu trebuie să aibă o presiune mare.

Nu știu dacă e așa drastică (n.r. dieta). Încerc și eu, pentru că sunt obligată! Urmează să mă operez la picior, iar medicul m-ia spus să slăbesc. Cartilajul de la genunchi nu prea mai este, așa că trebuie să țin o dietă. Am de slăbit vreo 15 kg. Sper că voi reuși, nu știu. Trebuie să renunț la grăsimi, la făinoase, la fructele care au zaharoase”, declara artista pentru a1.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton