Elena Merișoreanu critică pelerinajul de la racla Sf. Cuvioasei Parascheva: „Eu sunt revoltată”

 Sutiu Theodora
.

Elena Merișoreanu critică pelerinajul de la racla Sf. Cuvioasei Parascheva. Vedeta a avut COVID-19 și acest lucru a transformat-o într-o persoană mult mai precaută. La doar câteva zile după ce s-a externat din spital, cântăreața de muzică populară a tras un semnal de alarmă privind pelerinajul care s-a desfășurat Iași.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu critică pelerinajul de la racla Sf. Cuvioasei Parascheva. Peste 11.000 de persoane au trecut prin baldachinul special amenajat în Curtea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei pentru credincioşii veniţi în pelerinaj la Iaşi pentru a se închina la raclele cu moaştele Sf. Cuvioase Parascheva şi Sf. Gheorghe Pelerinul.

elena-1elena-1

Elena Merișoreanu, despre pelerinajul de la racla Sf. Cuvioasei Parascheva. Ce spune artista

Elena Merișoreanu critică pelerinajul de la racla Sf. Cuvioasei Parascheva. Ea nu este de acord cu decizia autorităților de a permite pelerinajul și atrage atenția cu privire la răspândirea virusului în locuri aglomerate.

„Dragii mei, vaccinați-vă! Eu nu am făcut o formă gravă pentru că m-am vaccinat. Rapelul l-am făcut prin iunie. Acum am anulat toate evenimentele, nu mă mai duc. E și ziua de naștere a finului meu, dar nu mă mai duc, nu mai vreau să iau contact cu nimeni.

Mă feresc acum, nu știi de unde iei virusul. Dacă nu aș fi făcut vaccinul nu cred că mă mai întorceam acasă. Am fost ținută pe perfuzii și medicamente.

Nu știu ce mi-au dat, dar m-au făcut bine. În nouă zile am ieșit pe picioare. Le mulțumesc tuturor celor care m-au sunat: atâția oameni, fani cu care nu vorbisem niciodată.

Eu sunt revoltată și că au dat drumul la Sfânta Parascheva, să mă ierte Dumnezeu. Ar trebui băgați mai puțini, sunt grămadă unii peste alții', a mai spus Elena Merișoreanu la Antena 3.

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu, internată în spital cu COVID-19.Au apărut complicații

Citește și: Câți bani ia Jador pentru o cântare. Elena Merișoreanu l-a dat de gol:„Ia și bacșiș gras’

Citește și: Adela Popescu, atac de panică în avion

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor va deveni tată

Elena Merişoreanu, despre primele simptome de COVID

Artista spune că boala a debutat ca o răceală uşoară, motiv pentru care a încercat să se trateze acasă.

Abia după ce simptomatologia s-a acutizat, observând printre altele, că nu mai are gust şi miros, a decis să cheme ambulanţa.

„Eu m-am tratat inițial acasă șase zile, credeam că sunt răcită. Am sunat medicul de familie și l-am întrebat, nu mă gândeam că am Covid. Nu mai băusem cafeaua de două zile pentru că nu mai aveam gust și miros. Am chemat salvarea și m-au dus la Matei Balș.

Am stat internată nouă zile. M-au pus pe perfuzii, pe tratament adecvat. Nu am cuvinte să le mulțumesc tuturor, de la infirmiere, până la asistente și medici pentru modul în care m-au îngrijit. Și nu s-au purtat așa doar cu mine, ci cu toată lumea', a povestit Elena Merișoreanu, potrivit aceleași surse.

Cum a luat Elena Merișoreanu COVID-19

Artista crede că a luat virusul de la un eveniment la care a cântat şi a făcut poze cu invitaţii.

„Știu precis de unde am luat virusul. În ultimele zile, am avut două evenimente. Noi stăm și cântăm pe scenă 50-60 de minute și facem poze câte două ore. Oamenii ne iubesc și vor să aibă aceste amintiri cu noi. Dar poți să știi care dintre ei era bolnav?

La câteva zile, m-am îmbolnăvit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am fost și mi-am făcut acest vaccin, pentru că am făcut o formă nici foarte ușoară, dar nici foarte grea. M-am recuperat, mi-a dat drumul acasă cu analize bune, cu o stare foarte bună. Nu credeam că mai ajung vreodată acasă', a mai declarat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton