Cum se simte Elena Merișoreanu la trei săptămâni de la operația la genunchi: ”Medicul mi-a pus proteză. Nu mai puteam să mai stau în picioare...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Merișoreanu a suferit o operație la genunchi, în urmă cu trei săptămâni. Cântăreața de muzică populară se află în plină recuperare și se deplasează cu ajutorul unui cadru. Artista a mai suferit o intervenție asemănătoare la celălalt picior. La același medic s-a operat și colegul ei, Constantin Enceanu. Într-un interviu pentru viva.ro, Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit cum se simte după intervenția la genunchiul drept.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu a suferit o operație la genunchi, la piciorul drept, la aproape trei ani de când s-a operat prima dată la piciorul stâng. La trei săptămâni de la intervenție, artista se deplasează cu un cadru, fără să se lase cu toată greutatea pe piciorul operat, după cum i-a recomandat doctorul. Iată care este starea ei de sănătate acum!

13427815_1046050292152383_8765331810253173473_n13427815_1046050292152383_8765331810253173473_n

Citește și: Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza problemelor la genunchi.Artista se va deplasa cu ajutorul cadrului, după intervenție

Citește și: Elena Merișoreanu trebuie să se opereze de urgență. Cu ce probleme s-a întors din Anglia:'Abia mai stau în picioare'

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la un terapeut de cuplu, la începutul relației:„Am fost și în punctul în care unul a zis: nu mai pot, nu mai vreau' / EXCLUSIV

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru primește semne de la regretatul artist, la 18 ani după decesul lui:'Eu nu credeam, până nu mi s-a întâmplat' / EXCLUSIV

Cum se simte Elena Merișoreanu la trei săptămâni după ce a suferit o operație la genunchi

Elena Merișoreanu a suferit o operație la genunchi, în urmă cu trei săptămâni. Celebra cântăreață de muzică populară se află în recuperare, iar o bună perioadă de timp se va deplasa numai cu un cadru. Zilele acestea, artista va merge la control, pentru a-și scoate copcile de la operație.

'Am făcut, azi, trei săptămâni de când m-am operat. Aștept. Cred că pe la sfârșitul acestei săptămâni merg să îmi scoată copcile. Mă mai doare, dar nu ca înainte. Asta este. Medicul mi-a pus proteză la genunchi. Aveam niște dureri și mai mergeam și șchioapă. Nu mai puteam să mai stau în picioare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu! E foarte bine, că, după ce te recuperezi, nu te mai doare. Am mai fost operată la piciorul stâng. De doi ani și jumătate am proteză, dar nici nu simt că o am. Nu am pic de durere. Este nemaipomenit! E foarte bine', a declarat Elena Merișoreanu, pentru viva.ro.

Elena Merișoreanu: 'Operația în sine nu este grea'

Elena Merișoreanu abia așteaptă să își reia activitatea. Interpreta susține că intervenția nu este una grea, însă recuperarea este mai complicată. Medicul a îndemnat-o să se deplaseze cu un cadru zilnic, dar să nu se lase cu toată greutatea pe piciorul operat.

'Sunt bine, abia aștept activitatea. Operația în sine nu este grea. Nici nu mi-a făcut anestezie generală. Dar vreau să spun că, fiind proteză și aia e cimentată, trebuie recuperare. Recuperarea e mai grea. A doua zi pe seară, te pune să mergi cu cadrul. Nu te lași de tot în picior, dar de deplasat trebuie să te deplasezi, în fiecare zi, destul de mult. Dar să nu mă las pe picior. Asta este! Dacă eram mai slabă, dura mai puțin recuperarea', a declarat, pentru viva.ro, cântăreața de muzică populară.

Elena Merișoreanu l-a trimis la medicul ei și pe Constantin Enceanu

Elena Merișoreanu l-a dus la doctor pe și pe colegul ei, Constantin Enceanu. Așa că medicul Stoica de la Spitalul Foișor l-a operat la genunchi și pe acesta. Cântăreața de muzică populară spune că Enceanu mereu îi mulțumește pentru acest lucru și că el deja se deplasează cu ajutorul unei cârje. Elena Merișoreanu este de părere că problemele cu genunchii sunt și din cauza faptului că a mers pe tocuri de la vârsta de 16 ani.

'Uite, Enceanu deja umblă cu cârja! Eu nu pot să umblu cu cârja. S-a operat pentru același lucru, la același profesor. Eu l-am dus. Și îmi tot mulțumește, îmi spune că se simte bine: 'Sunt fericit, nu mă mai doare. Sun fericit de nu mai pot'. Păi cred și eu, pentru că durerea de picioare este cea mai cumplită. Eu de la 16 ani numai pe tocuri am stat. Umblam și ziua, și noaptea numai pe tocuri. Acum m-am liniștit', a mai declarat artista.

Elena Merișoreanu spune că în această perioadă nu sunt multe evenimente, așa încât va sta acasă, liniștită, până se recuperează cum trebuie.

'În concluzie, o perioadă trebuie să merg cu acest cadru, dar să nu mă las pe piciorul operat cu toată greutatea. Nu o să mor. Trece timpul repede. Fiind iarnă, activitățile sunt mai puține. Și nici nu mă mai interesează. A fost Revelionul artiștilor, în rest e mai slabă activitatea în perioada aceasta', mai spune Merișoreanu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton