Elena Merișoreanu și-a făcut o nouă intervenție estetică, la 75 de ani: "Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu?"

 Oana Pantazi
.

Elena Merișoreanu are foarte mare grijă de imaginea ei, așadar reputata atistă de muzică populară a dezvăluit nu o dată că își face intervenții estetice. Iată că, recent, vedeta a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician, pentru îmbunătățiri, după cum a recunoscut, cu mult umor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu a avut dintotdeauna grijă de aspectul ei fizic și nu s-a sfiit să dezvăluie că apelează la intervenții estetice atunci când este cazul. Fardată, coafată și îmbăcată impecabil, reputata solistă de muzică populară face din fiecare apariție a sa o sărbătoare. Și pentru că ține la imaginea ei, artista a ajuns în cabinetul medicului estetician.

elena-merisoreanu-interventii-estetice-4elena-merisoreanu-interventii-estetice-4

Elena Merișoreanu apelează la intervenții estetice

Cu toate că are o vârstă respectabilă, până la 75 de ani Elena Merișoreanu nu și-a făcut încă nicio operație estetică, după cum a mărturisit. Artista a apelat însă nu o dată la intervenții estetice noninvazive, cum este și recentul lifting facial cu fire resorbabile pe care și l-a făcut de curând.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani? Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusiviste pentru spynews.ro.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Cel mai mare regret al artistei: „Nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele'

Citește și: De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural:„Am cântat mult la ele, dar…’

Citește și: Ce pensie are Elena Merișoreanu, în prezent: „Eu am…”

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:’Actuala lui soție…’ / EXCLUSIV

Această procedură noninvazivă este indicată pentru persoanele trecute de 50 de ani, deoarece pielea feței nu mai are fermitate și începe să se lase.

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus atista pentru susa citată.

Artista are tatuaje cosmetice

Nu puțini sunt cei cae s-au întrebat cum reușeste Elena Merișoreanu să arate mereu ca scoasă din cutie la oice oră a zilei, însă nu doar cele câteva intervenții estetice la care a apelat sunt secretul – de-a lungul timpului, atista și-a făcut și tatuaje cosmetice. Practic, la orice oră, Elena Merisoreanu pare rujată și fardată, fiind tatuată la ochi, la sprâncene și la buze.

Vârsta își spune cuvântul, dar totul pornește la cap. Trebuie să ai energie. Eu mă uit că mă învârt prin casă, iar nepoții mari nu suportă să nu mă vadă dimineața aranjată. Eu sunt tatuată cosmetic, cine mă vede zice că mă fardez, dar eu nu mă fardez dimineața. Îmi spunea cândva Măruță: „Tu la ora asta ești fardată?’. Am zis: „Da, dragă, eu și când mătur prin curte trebuie să fiu fardată’. Dar eu sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze, păi, ce mai vrei, nu sunt aranjată? Păr frumos am, păi, ce mai îmi trebuie? (râde)’, a povestit artista, cu ceva timp în urmă, pentru EGO.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton