Elena Merișoreanu a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei, dar n-a divorțat: "Ascultă, eu te-am considerat..."

 Dumitrache Laura
.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Artista are o carieră de succes de mai bine de patru decenii, timp în care i-a încântat pe români cu talentul său muzical. Elena Merișoreanu are o familie frumoasă, dar puțină lume știe că a s-a confruntat cu multe probleme în căsnicia cu soțul său, Viorel Croitoru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu este căsătorită cu Viorel Croitoru de 50 de ani, dar de-a lungul timpului au întâmpinat multe probleme în căsnicie. Artista a recunoscut că a fost înșelată de partenerul ei, dar a trecut peste infidelitatea acestuia. Vedeta de muzică populară a povestit că a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei.

Viorel CroitoruViorel Croitoru

Recent, interpreta de muzică populară a vorbit despre căsnicia sa, care durează de mai bine de jumătate de secol. Elena Merișoreanu a declarat că s-a confruntat cu infidelitatea soțului ei. Mai mult, artista a povestit cum s-a răzbunat pe amanta partenerului ei.

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată:„Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Citește și: Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare:„Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg'

Citește și: E oficial: Andreea Bălan are un nou iubit și nu-l ascunde!Cum au fost surprinși cei doi

Citește și:Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă:'M-au dărâmat'

Elena Merișoreanu a fost la un pas de divorț

Elena Merișoreanu este căsătorită de peste 50 de ani cu Viorel Croitoru, iar împreună formează o familie frumoasă. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că a avut multe cumpene în relația cu soțul ei. Interpreta de muzică populară a povestit că a fost la un pas de divorț, după ce acesta a înșelat-o. Când a mers la mama ei pentru sfaturi, aceasta i-a recomendat să se gândească la viitorul copiilor înainte de a lua o decizie serioasă.Ulterior, vedeta a decis să lupte pentru căsnicia sa și a hotărât să nu divorțeze de Viorel Croitoru.

„Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele. Această căsătorie trebuie să te gândești de la început…

Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez. Divorțezi, ai doi copii! Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție… ', a dezvăluit artista la Antena Stars.

Elena Merișoreanu a amenințat-o cu moartea pe amanta soțului ei

Chiar și așa, artista nu a putut să treacă atât de ușor peste infidelitatea soțului ei și a aflat cine este femeia cu care a fost înșelată. Spre surprinderea ei, era vorba despre prietena ei cea mai bună, căruia i-a oferit o lecție. Artista de muzică populară a luat un cuțit și a amenințat-o pe amanta soțului ei. Elena Merișoreanu a subliniat faptul că nu a avut nicio intenție de a o răni, ci doar să o sperie.

„Iau un cuțitaș și mă duc: ‘Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă', i-a spus Elena Merișoreanu amantei soțului ei.

Cine este soțul Elenei Merișoreanu

Soțul Elenei Merișoreanu, Viorel Croitoru este fost colonel, originar din Vâlcea. Acesta a deținut funcția de șef al Poliției Capitalei. De-a lungul anilor, Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru au trecut prin momente dificile, dar împreună au reușit să le depășească, iar cele două fete pe care le au împreună le-a întârit relația.

În urmă cu ceva timp, artista și soțul ei au trecut prin momente cumplite, după ce bărbatul a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire, Viorel Croitoru și-a revenit, iar acum este bine.

Sursa foto: Faceboook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton