Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate despre soțul ei, după 50 de ani de căsnicie: "Nu ne mai interesează unul de altul"

 Dumitrache Laura
.

Elena Merișoreanu este una dintre cele apreciate interprete de muzică populară. Pe lângă cariera de succes, cântăreața are o familie minunată, iar alături de soțul ei are un mariaj de 50 de ani. Recent, Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre partenerul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În vârstă de 75 de ani, Elena Merișoreanu are o carieră minunată în lumea muzicii populare românești. În luna octombrie, vedeta și soțul ei vor împlini 50 de ani căsnicie. Relația celor doi a fost presărată, de-a lungul timpului, cu bune și cu rele. Cu toate acestea, cei doi au rămas întotdeauna unul lângă celălalt și au reușit să treacă cu bine peste toate.

elena merisoreanu si sotul eielena merisoreanu si sotul ei

Interpreta de muzică populară are doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei. Vedeta a povestit lucruri neștiute din căsnicia sa, mărturisind că a fost la un pas să divorțeze după ce le-a adus pe lume pe fiicele sale. Interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:'Actuala lui soție…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce spune Elena Merișoreanu despre succesul lui Jador:”Lumea vine după el ca după Sfintele Moaște”

Citește și;De ce a refuzat Florin Busuioc propunerea de a juca în Las Fierbinți:„Nu trebuie să apar eu pentru că…'

Citește și:Ioana Popescu este însărcinată:”Sunt foarte fericită”

Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate despre soțul ei

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară. Artista are o carieră de succes, dar și o familie minunată. În luna octombrie, cântăreața și soțul ei vor împlini 50 de ani de căsătorie. Recent, vedeta a făcut mărturisiri inedite despre soțul ei.

„În noiembrie fac 50 de ani de căsătorie. Mai rezist… După o vreme încep lucrurile să meargă foarte bine. Nu ne mai interesează unul de altul, decât așteptăm când vine pensia să vedem cât avem de cheltuit. Într-o căsnicie trebuie să fii tolerant! Meseria mea a fost de așa fel încât am fost numai plecată, numai prin turnee. Imaginează-ți că stăteam în turneu și câte șase luni în străinătate', a povestit cu Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

Elena Merișoreanu, la un pas de divorț de soțul ei


Elena Merișoreanu a recunoscut că meseria a fost la un pas să o despartă de soțul ei. Chiar și așa, artista a mărturisit că ea și partenerul ei au găsit întotdeauna o soluție pentru problemele lor. Mama artistei a știut cum să își încurajeze fiica să fie puternică și să își rezolve problemele în căsnicie. Elena Merișoreanu a recunoscut că a fost la un pas să divorțeze de Viorel Croitoru.

„Am avut momente în viață, după ce am născut cele două fetițe, erau mici, am vrut să divorțez. Și m-am dus la mama la țară, unde să mă duc… Și mi-a zis: Poftim?! Nu! Nu divorțezi! Ai două fete… fetele trebuie să aibă mamă și tată, ele cresc, fetele sunt tentate de una, de alta… Tatăl este cel care știe să le coordoneze. Indiferent cum ar fi, este tatăl lor', a mai povestit interpreta de muzica populară.

Elena Merișoreanu: „Nu este proprietatea mea”

Artista a mai povestit că mama sa i-a salvat căsnicia. Acesta i-a explicat artistei că familia este cea mai importantă și că trebuie să rămână alături de soțul ei. Astfel, Elena Merișoreanu a trecut peste greutățile din mariajul cu soțul ei și a luptat pentru relația lor.

„Nu este proprietatea mea! Eu nu sunt proprietatea nimănui și nici soțul nu e proprietatea mea! El face ce vrea. Dacă nu știi să te canalizezi pe aceeași lungime de undă, normal că nu faci treabă. Prea repede se despart oamenii în ziua de astăzi. Găsești orice, dar dragoste pentru copii, cum e mama și tata, nu există!Nu trebuie să te gândești numai la dragostea pentru tine, trebuie să te gândești și la viitorul copiilor, că de aceea i-ai adus pe lume, că ei n-au vrut să vină. Mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste toate și viața ne-a ținut împreună și mulțumim lui Dumnezeu că suntem în viață și că ne putem bucura de nepoți, de familia mea frumoasă. .' a mai spus Elena Merișoreanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton