Elena Merișoreanu a devenit prietenă cu amanta soțului ei! Prima întâlnire a fost cu scântei: "Te tai bucăți și te arunc!"

 Oana Pantazi
.

Cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a dezvăluit că soțul ei a avut o amantă care, în timp, i-a devenit bună prietenă artistei!

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai faimoase cântărețe de muzică populară de la noi, însă acest lucru nu a scutit-o de probeleme… Până la urmă, atunci când ai o soție extrem de ocupată, care e toată ziua prin turnee, ca soț „neglijat” îți vin idei, și exact asta s-a întâmplat în familia artistei.

„Era frumoasă rău de tot”

Elena Merișoreanu a povestit recent, la o emisiune TV, că soțul ei, Viorel Croitoru, a înșelat-o cu o colegă de breaslă. Și cum, evident, nu avea soț de lăsat, interpreta de muzică populară a pus la cale un plan care a avut însă un deznodământ neașteptat.

„Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”, a povestit Elena Merișoreanu.

Artista a fost înșelată de soț nu o dată…

Culmea, situația explozivă nu doar că a fost dezamorsată, însă cele două femei s-au și împrietenit, fiind prietene chiar și în ziua de azi. Incredibil este doar faptul că soțul artistei nu a aflat până acum acest lucru, dar, dat fiind că Elena Merișoreanu a făcut confesiunea la televizor, Viorel Croitoru a avut o mare surpriză…

Câte despre artistă, aceasta cu siguranță l-a iertat de mult, mai ales că e la curent cu aventurile soțului ei… „Am 44 de ani de căsătorie şi bărbatul meu m-a înşelat foarte mult! Îţi jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”, spunea artista, la Antena Stars, acum 2 ani.

Elena Merișoreanu și nepotul eiElena Merișoreanu și nepotul ei

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton