Elena Marin de la Survivor se mărită! Nașul de cununie este un celebru prezentator TV

 Lupescu Anca
.

Elena Marin de la Survivor România este așteptată acasă de către logodnicul ei pentru a își uni destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi și-au ales deja nașul de cununie și este vorba despre un îndrăgit prezentator tv de la noi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În ciuda acuzațiilor colegilor săi conform cărora și-ar înșela iubitul de acasă, Elena Marin își vede de treaba ei și chiar și-a planificat nunta în detaliu. Ea va avea loc în a doua jumătate a anului și se pare că și-a ales chiar și nașii de cununie.

Este vorba despre îndrăgitul prezentator Tv Mihai Morar și soția lui. Ei sunt cei care le vor fi părinți spirituali Elenei Moraru de la Survivor și logodnicului acesteia.

Cum a început povestea de dragoste dintre Elena Marin și logodnicul ei

Povestea de dragoste dintre Elena Marin și logodnicul ei a început ca în filme.

Locuim împreună de doi ani, nu s-a pus niciodată problema de separări. Ne-am certat, dar am apucat să ne împăcăm înainte de a pleca la Survivor. Dar, imediat după a plecat, iar acolo, bănuiesc, e destul de greu și de aceea apar niște temeri.

elena-marin-concurenta-survivor-romania-2021-7elena-marin-concurenta-survivor-romania-2021-7

Suntem împreună din 21 octombrie 2018, suntem logodiți de un an și jumătate și plănuiam să ne căsătorit. Dar, a venit pandemia, acum e Survivor… Eu sper să ne luăm anul acesta, dar contează și când vine. Dacă vine atunci când trebuie, la final, va fi mai complicat pentru că vrem o nuntă pe căldură și ne rămâne puțin timp de organizare.

Eu am curtat-o pe Elena Marin vreo 4 ani, am fost ambițios, dar nu insistent. Atențiile mele erau răruțe și discrete. La un moment dat, după ce am început relația, Elena a primit un reminder pe Facebook…

Cu 4 ani în urmă își postase o poză în care avea un trandafir la mânerul portierei mașinii. Era trandafirul pus de mine și abia atunci și-a dat seama că eu eram. Momentul a fost unul special.

Nu știu dacă ne vom căsători în acest an, vom vedea ce se întâmplă după Survivor! Îi duc dorul, dar mă bucur să văd că a rămas acea Elena pe care o cunosc: sinceră, muncitoare, fără să caute intrigi și echilibrată. În plus, evoluția ei este una evidentă', a dezvăluit Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Cât despre acuzațiile lansate de Zanni, ei bine, tânărul susține că acestea fac parte dintr-o strategie prin care se urmărește eliminarea Faimoasei care a adus cele mai multe puncte pe traseu.

În momentul în care ești într-o competiție sportivă, în momentul în care ești într-un joc de echipă, și ai un efectiv de 13 persoane, câți erau ei atunci, lucrurile pe care le auzi în jurul tău, indiferent cine le spune, le poți interpreta.

În momentul în care Elena a zis ceva, în momentul în care Cosmin a zis ceva, cu siguranță Zanni le-a interpretat în așa fel încât să poată avea o armă, să creeze un atac. Sincer, îmi era teamă de lucrul acesta, de faptul că Elena este o fire mult prea blândă și bună.

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie’ / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:„Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă’

Citește și: Prințesa Eugenie a născut un băiețel.Regina Elisabeta a II-a are acum 9 strănepoți

Citește și: Ce se întâmplă în prima ediție Imperiul Leilor, de azi. Unul dintre investitori, în lacrimi:„Mi-a stârnit amintiri grele’

Elena nu face niciodată acuzații dacă nu e sigură. De foarte multe ori tace mai mult decât ar trebui și permite mai mult decât ar trebui pentru aevita conflictul.

Și nu cred că ea se înșală. Dar dacă acea persoane merge, acum la Elena șți îi cere iertare, din momentul acela, Elena uită că s-a întâmplat așa ceva. Așa este ea, este bună, acesta este și motivul pentru care o iubesc atât', a mai spus Andrei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton