Elena Marin, probleme grave de sănătate, după Survivor: „Există probabilitatea să mă operez”

 Miniosu Alexandra
.

Momente grele pentru Elena Marin de la Survivor! Fosta concurentă trece printr-o perioadă delicată, din cauza problemelor de sănătate. Afecțiunea care nu i-a dat pace în competiție, din păcate, continuă să-și pună amprenta asupra stării sale. Situația este atât de dificilă, încât, spune ea, există posibilitatea de a ajunge pe masa de operație!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Fosta faimoasă a arătat că este o fire ambițioasă, astfel că a făcut față cu brio provocărilor din competiție. Nici măcar problemele de sănătate nu au oprit-o și a avut un parcurs frumos în concurs. Din păcate, acestea își spun acum cuvântul, iar situația s-a înrăutățit.

e10-3e10-3

Cei care au urmărit emisiunea, știu că Elena Marin de la Survivor s-a confruntat cu probleme de sănătate și în timpul competiției. La un moment dat, acestea îi afectaseră și aspectul fizic. Celebra dansatoare a întâmpinat unele probleme hormonale, fapt ce i-a îngreunat și mai mult munca.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:”Dacă eu nu mă iubesc…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:”Lucrurile au luat o întorsătură urâtă”/ EXCLUSIV

Citește și: Dinu Maxer, primele declarații despre moartea fratelui său mai mic:„Deja era în comă'

Citește și: Sora lui Cătălin Scărlătescu a confirmat că el are o iubită:„Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei'

Elena Marin, probleme grave de sănătate, după Survivor

Din păcate, Elena Marin de la Survivor nu a scăpat de ele nici în prezent. Fosta faimoasă li s-a confesat fanilor de pe rețelele sociale și le-a povestit despre cum se simte acum. Conform spuselor ei, din cauza problemelor de sănătate, a fost din ce în ce mai absentă în mediul online.

„Știu că am fost absentă în ultimul timp, din mediul online. Mi-ați trimis foarte multe mesaje, în care mă rugați să pun story-uri, să postez, să vă spun mai multe detalii despre mine', a spus Elena Marin de la Survivor pe Instagram.

Elena Marin de la Survivor a primit o veste grea. Aceasta a aflat că problemele de sănătate pe care le are sunt mai grave decât ar fi crezut. Din cauza lor, este posibil ca dansatoarea să se opereze. Ea a subliniat însă că nu a luat încă o hotărâre.

„Problemele de sănătate pe care le am sunt ceva mai grave'

În încheierea mesajului său, Elena Marin de la Survivor a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesaje. Aceasta a declarat că gesturile fanilor înseamnă foarte mult pentru ea.

„Din păcate, problemele de sănătate pe care le am sunt ceva mai grave. Există probabilitatea să mă operez. Încă nu voi da mai multe detalii din casă, pentru că nu am luat o hotărâre. O să vă spun la momentul potrivit despre ce este vorba, dar până atunci voiam să vă mulțumesc.

Citesc zilnic mesajele de la voi și nu aveți idee cât de mult înseamnă. Vă mulțumesc, vă iubesc și mă înclin în fața voastră', a mai transmis ea pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton