Elena Marin, de la Survivor, e logodită. Cine este și cum arată iubitul ei

 Lupescu Anca
.

Elena Marin, concurenta de la Survivor, este logodită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, cel care urmează să îi devină soț. Ea are o relație cu Andrei, un fost coleg de-al său. De altfel, logodnicul faimoasei a declarat înainte de a pleca la Survivor că este o mare încercare pentru cuplul lor să fie despărțiți atât de mult timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au planuri de căsătorie, iar Andrei a fost surprins de faptul că Elena Marin a acceptat provocarea din Republica Dominicană. Totuși, spune logodnicul concurentei, s-a bucurat pentru ea și și-ar fi dorit să fie alături de ea.

'Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe', a declarat logodnicul frumoasei Elena Marin, Andrei, pentru wowbiz.ro.

collagecollage

'M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune. Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie',ne-a mai spus Andrei.

Andrei, logodnicul Elenei Marin, de la Survivor: 'Plănuisem să ne căsătorim anul acesta'

Andrei a declarat că pandemia, dar și participarea Elenei la Survivor, le-au dat puțin planurile de căsătorie peste cap.

 'Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus. Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor', a spus logodnicul Elenei Marin, Faimoasa de la Survivor 2021.

Andrei este fostul coleg de la Antena Stars al Elenei Marin. Concurenta Survivor a fost asistentă Tv, iar el a făcut tot posibilul ca să o cucerească. A reușit într-un final și acum urmează să fie conduși spre altar de Mihai Morar.

Cine e Elena Marin, de la Survivor

Elena Marin de la Survivor face parte din echipa Faimoșilor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele. A fost, de fapt, o ultimă mutare făcută de cei de la Kanal D, după ce Ana Porgras nu a mai putut participa la emisiune. Totul s-a petrecut chiar înainte ca echipele să plece în Republica Dominicană pentru show-ul așteptat de români.

Concurenta din echipa Faimoșilor, în vârstă de 33 de ani, are o înălțime de 1,68 metri si o greutate de 50 de kilograme. Pe lângă pasiunea pentru dans, Elena Marin de la Survivor a cochetat și cu actoria, astfel că a avut roluri în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei, „Burlacii, „Spitalul de Urgență.

Citește și: Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Citește și: Tatăl lui Oase de la Asia Express a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: „Am dureri de simt că înnebunesc'

Elena Marin va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a demonstra tuturor cât de puternică este. Dansatoarea Andreei Bălan a acceptat provocarea de a merge într-o experiență de neuitat. Elena Marin este vedeta care va completa echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România.

Telespectatorii vor putea urmări show-ul în cinci zile ale săptămânii. Mai exact, emisiunea „Survivor România' 2021, sezonul 2, va fi difuzată la Kanal D în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton