Elena Lasconi, agresată verbal de un proxenet. Cum se apără, după ce a fost acuzată de moartea unui tânăr motociclist: "O chestie aberantă"

 Laciu Andreea
.

Elena Lasconi are parte și de momente neplăcute de când a lăsat televiziunea în urmă pentru postul de primar în Câmpulung Muscel. Dacă atunci când apărea la televizor era foarte iubită de public, acum are parte de critici dure sau chiar și de adevărate agresiuni verbale în plină stradă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Lasconi a devenit vedetă datorită proiectelor de televiziune în care a fost implicată. Însă, ea și-a dorit să facă mai mult pentru viața oamenilor din comunitate, așa că a renunțat la cariera ei de până atunci și a decis să se apuce de politică.

Așa a ajuns să fie aleasă chiar pentru postul de primar în Câmpulung Muscel. Din păcate însă, decesul unui motociclist din localitate i-a adus mai multe necazuri Elenei Lasconi decât s-ar fi putut gândi cineva vreodată.

elena-lasconi-1elena-lasconi-1

Elena Lasconi, agresată verbal de un proxenet

Recent, a avut loc un teribil accident rutier în Câmpulung Muscel, în care și-a pierdut viața un tânăr motociclist. După ce a apărut în presă informația conform căreia acesta ar fi suferit accidentul din cauza unui capac de canal, multă lume a sărit să o acuze pe Elena Lasconi. Ea a povestit ce s-a întâmplat ulterior, atunci când a ajuns să fie agresată verbal de către un proxenet.

„Eram pe stradă, în calitate de primar, mă duceam să verific normele de igienă și traseele, la piață. Am auzit, aproape lângă mine, la centimetru, o mașină care a oprit brusc și niște urlete îngrozitoare, de la un individ despre care am aflat că este proxenet.

Citește și: Elena Lasconi și-a corectat numele de familie din buletin. Cum o cheamă, în realitate, pe fosta prezentatoare TV

Citește și: Pavel Bartoș a fost în vacanță în America, cu soția și copiii: „Le-am promis-o alor mele fete de trei ani'

Citește și: Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, are probleme de sănătate: „Trebuia să mă operez de un an'

Citește și: Maria Băsescu împlinește azi 71 de ani. Cătălin Botezatu, despre stilul ei vestimentar: „Este un exemplu pentru multe femei”

Mi-a spus: «Fă, asfaltează străzile că din cauza ta mor oameni» și apoi m-a scuipat. Am făcut plângere penală și este cercetat pentru ultraj. Partea adevărată este că, din păcate, a murit un om și că era pe motor. Dar această reacție a venit după ce, în presă, a apărut un articol cu un titlu mare cum că un motociclist foarte tânăr a murit din cauza unui capac de canal.

Știrea era total falsă, singurul lucru adevărat e că a murit un om și că era pe motor. Băiatul respectiv conducea cu 160-170 km/h, o viteză foarte mare, tras de o mașină. O chestie aberantă și inconștientă. În zona în care s-a întâmplat nenorocirea nu sunt canale, dar ca să se ducă totul în spinarea mea și să inducă oamenilor că din cauza mea a murit un om, a apărut acest articol', a declarat Elena Lasconi într-o emisiune TV, conform WOWbiz.ro.

Ce salariu are la Primăria din Câmpulung

Când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, actualul primar din Câmpulung Muscel a dezvăluit că acum câștigă 9.000 de lei ca primar, dar că atunci când era la PRO TV câștiga mult mai mulți bani.

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. E multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment? În 40 de minute.

Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel! Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste!’, a dezvăluit Elena Lasconi în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Sursă foto: WOWbiz, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton