Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru fiul ei. Ce i-a transmis lui Nicholas de ziua lui: "Zâmbetul și iubirea..."

 Laciu Andreea
.

Elena Gheorghe este în culmea fericirii în aceste zile. Se împlinesc 11 ani de când a devenit mamă pentru prima oară. Artista și-a dorit să sărbătorească într-un mod special ziua de naștere a fiului ei, așa că i-a transmis un mesaj cu adevărat impresionant. Vorbele ei i-au cucerit pe urmăritorii ei din mediul online, așa că au apărut rapid zeci de reacții pozitive. Artista are o carieră de succes, dar nu uită niciodată de familia ei, pe care o adoră atât de mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe și soțul ei au doi copii minunați. Sunt familiști convinși, așa că nu este de mirare că încearcă să petreacă mereu cât mai mult timp liber cu putință alături de aceștia. În urmă cu mai bine de un deceniu,, venea pe lume Nicholas. Băiatul cel mare al cântăreței este feblețea ei, la fel ca și surioara lui, care a fost și ea menționată în postarea mamei sale.

elena-gheorghe-mesaj-pentru-fiul-ei-2elena-gheorghe-mesaj-pentru-fiul-ei-2

Elena Gheorghe, mesaj pentru fiul ei

Artista și-a dorit ca momentul în care fiul ei și-a sărbătorit ziua de naștere să fie unul cu adevărat special. A postat o serie de fotografii fabuloase pe rețelele de socializare, alături de un mesaj emoționant.

„11 ani au trecut de când Nicholas a venit pe lume să ne îmbogățească cu zâmbetul și iubirea lui. El ne este primul profesor (apoi a venit și o profesoară un pic mai exigentă ce-i drept, ne-a învățat lecții elementare și mai ales ce înseamnă iubirea necondiționată. Suntem recunoscători că am fost binecuvântați cu acest suflet atât de bun și blând. La mulți ani, Nicholas! Te iubim!”, este mesajul postat de Elena Gheorghe, pe Instagram.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Elena Gheorghe pentru noua ei melodie, „Topește-mă de tine': „Nu a fost ușor. Am mâncat 50 de kg de…'

Citește și: Mădălina Craiu, alias Ilinca Anghel, dezvăluie cum e atmosfera la filmările pentru serialul Clanul:„Am văzut-o pe Carmen plângând până la cinci ore încontinuu' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Elena Gheorghe, pentru a se menține la 50 de kilograme: „Nu mă pot lăsa de tot de…” / EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai, detalii neștiute din viața ei amoroasă. Ce spune despre căsătorie și copii: „Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori' / EXCLUSIV

Cum l-a cunoscut artista pe soțul ei

Elena Gheorghe și Cornel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Se iubesc și acum ca la început și se bucură de realizările lor, atât în carieră, cât și pe plan personal.

„Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește) Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu.

De cele mai multe ori, de la meserie, acolo apar scântei, pentru că fiecare vrea ceva: eu îmi doresc ca oamenii să înțeleagă muzica noastră, iar Cornel vrea ca muzica noastră să fie complexă. Echilibrul dintre acestea două trebuie să fie perfect, și atunci mai intervin contradicții.

Dar nu mai sunt atât de multe cum erau la început, ne-am mai maturizat și noi. (râde) De la începutul relației avem o regulă, indiferent ce discuții avem pe plan profesional: când ajungem acasă, lăsăm la ușă problemele și suntem o familie”, a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton