Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA! Ce rochie spectaculoasă a purtat

 Oana Pantazi
.

Elena Gheorghe a avut una dintre cele mai spectaculoase rochii de la petrecerea VIVA!, artista furând toată atenția în momentul care a pășit pe covorul roșu! Cât despre dress code-ul nostru – Colours in your eyes -, ei bine, acesta a fost respectat pe deplin!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri-seară, Elena Gheorghe a făcut furori pe covorul roșu la petrecerea VIVA!, care a avut loc la Clubul Diplomatic din București. La cel mai așteptat eveniment monden al anului, vedetele și-au etalat ținutele pline de culoare, în egală măsură elegante, sexy sau îndrăznețe, pe covorul roșu, iar Elena Gheorghe a fost una dintre cele mai surprinzătoare prezențe.

WhatsApp-Image-2022-06-03-at-13.59.44WhatsApp-Image-2022-06-03-at-13.59.44

Elena Gheorghe, cea mai colorată apariție de la petrecerea VIVA!

Petrecerea VIVA! 2022: Viva la vida! a fost un adevărat succes! Pe covorul roșu de la cea mai așteptată petrecere a anului, vedetele și-au făcut apariția mai strălucitoare și, conform desscode-ului, mai colorate ca oricând. Celebrități din toate domeniile și de toate vârstele – cântăreți, actori, influenceri, sportivi, oameni de telviziune – au răspuns invitației noastre. Covorul roșu a fost atracția principală, devenind un adevărat podium de fashion pentru vedete, nerăbdătoare să-și etaleze ținutele pregătite special pentru VIVA! Party.

Citește și: Iulia Albu a purtat un magnific colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! Cum arată spectaculoasa bijuterie

Citește și: Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la petrecerea VIVA! 2022. E pentru prima oară după 3 ani

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu la petrecerea VIVA! 2022 și cine a însoțit-o. Toată lumea vorbește despre rochia ei!

Elena Gheorghe a fost însoțită la petrecere de sora ei, Ani, care a purtat, de asemenea, o ținută plină de culoare. Coafată și fardată impecabil, îmbrăcată într-o rochie cu umerii goi, decolteu impresionant și un șliț adânc pe picior, la care a asortat niște superbe sandale verzi, Elena a atras toate privirile din momentul în care a pășit pe covorul roșu la petrecerea VIVA! 2022. Rochia ei vaporoasă era o explozie de culoare și a înveselit brusc parcă atmosfera… Dar parcă mai era ceva!

Printul rochiei artistei, aproape identic cu cel al invitației la VIVA! Party

După cum spuneam, dress code-ul petrecerii, care a avut drept motto Viva la vida!, a fost Colours in your eyes, iar artista l-a respectat întocmai. Mai mult, nu am putut să nu remarcăm, ca, de altfel, și Elena Gheorghe că printul rochiei sale a fost aproape copy/paste după cel al invitației la petrecere. Ulterior, artista a postat pe contul ei de socializare câteva fotografii de la petrecere, în dreptul cărora a vorbit despre această coincidență simpatică.

„Aseară la petrecerea @vivaromania am purtat cea mai colorată rochie.
Printul rochiei este aproape identic cu cel al invitației, ce să zic, s-a nimerit”,
a scris artista în dreptul pozelor, unde a postat și invitația la petrecerea VIVA!, pentru edificare.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri: IQOS, VICTORIAS SECRETS, DOPPELHERZ,  PANDORA si BEE HERE

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton