Elena Gheorghe a dezvăluit secretul unei căsnicii de durată: "Am fost foarte presați de..."

 Dumitrache Laura
.

Elena Gheorghe a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și motivul pentru care rezistă de foarte mult timp. Artista se mândrește cu o familie minunată, alături de Cornel Ene și cei doi copii ai lor. Recent, ea a dezvăluit și secretul unei căsnicii de durată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Vedeta este apreciată pentru talentul ei muzical, iar fiecare apariție a sa este o adevărată senzație. Artista are o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare și își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Elena Gheorghe si sotul eiElena Gheorghe si sotul ei

Elena se mândrește cu o familie minunată. Artista se bucură de o lungă căsnicie alături de soțul ei, Cornel Ene. Cu toate că timpul lor este extrem de încărcat, Elena și soțul ei reușesc să găsească o soluție pentru a petrece câteva clipe împreună.

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…'

Citește și: Peste 20 de croitorese au lucrat la rochiile pe care Elena Gheorghe le va schimba la concert.Va purta o ținută pictată și cu foițe de aur / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bănică i-a impus soțului să nu-i mai cumpere niciodată bikini, cadou:Mă uit la ei cu speranța că îi voi purta, dar… nu. Nu îmi plac'/ VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Cine este omul care l-a făcut celebru pe Dan Negru:”Am lăsat mașina în drum, m-am dus la el și m-am pus în genunchi”

Elena Gheorghe a dezvăluit secretul unei căsnicii de durată

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste din țara noastră. Cântăreața se bucură de o căsnicie frumoasă alături de Cornel Ene, alături de care are doi copii minunați. Vedeta a mărturisit recent că ea și soțul ei au programul încărcat, dar reușesc să găsească o cale pentru a petrece puțin timp împreună. Elena a declarat că partenerul ei de viață reușește întotdeauna să-i acorde atenția de care are nevoie.

Chiar dacă timpul, câteodată, ne presează și parcă simțim, cel puțin în ultimele două luni am fost foarte presați de tot ceea ce înseamnă Sala Palatului, evenimente, profesional, dar întotdeauna a știut la sfârșitul zilei sau când am avut un pic de timp liber să-mi acorde atenția de care eu am nevoie și de care fiecare om are, până la urmă, nevoie', a mărturisit Elena Gheorghe, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars

Cornel Ene și Elena Gheorghe sunt căsătoriți de 10 ani

Înainte de a forma un cuplu, Elena Gheorghe și Cornel Ene au fost prieteni, iar acest lucru a adus multe beneficii relației lor. Vedeta este de părere că doar așa o căsnicie este puternică și va rezista mult timp. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani și continuă să aibă o căsnicie minunată.

„Dacă am simțit că el este foarte obosit sau el este foarte stresat cu un anumit lucru, am făcut eu pasul către el, pentru că, știi cum e, când nu poate unul, poate celălalt. Eu zic că a contat enorm (n.r că înainte au avut o relație de prietenie). Întotdeauna am privit relațiile solide și relațiile care au rezistat în timp, în primul rând, bazate pe o prietenie', a mai spus artista.

Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe

Momentul cererii în căsătorie a avut loc în urmă cu 12 ani, la Londra. Cei doi au plecat în vacanță, iar artistul a ales locul potrivit pentru a o cere de soție pe Elena. Logodna celor doi a fost una restrânsă, dar nunta a durat trei zile și trei nopți.

„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010, iar în anul următor, am programat logodna de ziua noastră. Care coincide cu ziua mea de naștere. A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă. Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut”, ne-a povestit Elena Gheorghe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton