Elena Chiriac și Ionuț Popa, dezamăgiți de TJ Miles, la Survivor: "A reușit să păcălească atâția oameni"

 Dumitrache Laura
.

Elena Chiriac și Ionuț Popa au discutat despre comportamentul lui TJ Miles, declarându-se dezamăgiți de el. Concurenții din echipa Vulturilor și-au spus părerea despre colegul celor din echipa Tigrilor. Aceștia consideră că vloggerul este o persoană individualistă și că acum și-a arătat adevărata fața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Noi tensiuni au apărut între concurenții de la Survivor România. Elena Chiriac și Ionuț Popa, din echipa Vulturilor, și-au spus părerea despre TJ Miles, concurentul din echipa Tigrilor. Cei de la Survivor România sunt dezamăgiți de atitudinea colegului lor, fiecare având reacții negative la adresa vloggerului.

Elena ChiriacElena Chiriac

În ultima perioadă, TJ Miles a avut mai multe conflicte cu concurenții de la Survivor România. În urmă cu o săptămână, concurentul din echipa Tigrilor a fost la un pas de a se lua la bătaie cu Alex Nedelecu. Concurentii emisiunii au avut discuții în contradictoriu din ce în ce mai acide.

Citește și: Alexandra Duli, de la Survivor, marcată de divorțul părinților și de mutarea în Londra:„Eram doar eu, mama mea și un ursuleț'

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…'

Citește și: Nicole Cherry se pregătește de cununia cu Florin și botezul Anastasiei:„Sunt stresată un pic, recunosc'

Citește și: Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie:”Da, ne mai dorim copii”

Elena Chiriac și Ionuț Popa, dezamăgiți de TJ Miles, la Survivor România

TJ Miles a fost luat în vizor de colegii săi din echipă, dar și de concurentii din echipa Vulturilor. Elena Chiriac, Alex Nedelcu, Ionuț Popa și Ștefania Stan au avut o discuție în care au vorbit despre atitudinea lui TJ Miles. Concurentii sunt dezamăgiți de modul în care acesta se comportă. Ionuț Popa a declarat că s-a înșelat în privința acestuia. Concurentul a mărturisit că și-a dat seama că Faimoșii aveau dreptate atunci când spunea că vloggerul este individualist.

„Din ce-am înțeles, nici la Faimoși nu avea o relație bună cu restul… Acum, se dă pe ceea ce era el… Este foarte greu să fii fake, să nu fi real, să nu tu. Pentru că, la un moment dat, nu o să mai poți și o să explodezi', a declarat Ionuț Popa.

Regretul Elenei Chiriac, la adresa lui TJ Miles

Elena Chiriac și TJ Miles au făcut parte din echipa Faimoșilor, înainte ca toți concurenții să își schimbe taberele. Tânăra le-a spus celor cu care a discutat că regretă faptul că nu l-a cunoscut mai bine p CRBL. Mai mult, Elenei îi pare rău că s-a lăsat influențată de descrierea pe care TH Miles i-a făcut-o artistului.

„Mie îmi pare foarte rău pentru că nu ați ajuns să-l cunoașteți pe CRBL și l-ați văzut cum l-a descris TJ. N-a durat mult, cam o lună, ca Tigrii, foști războinici, să-ți dea seama cine este TJ. Nu știu pe cine să felicit, pe TJ că a putut să joace teatru atâta timp?Îl apreciez pe TJ că a reușit să păcălească atâția oameni…Deși mă enerva la maxim, până la urmă se pricepe la ceva… la teatru', a spus Elena Chiriac la adresa lui TJ Miles.

Ștefania Stan, indignată pe comportamentul colegului ei

De asemenea, Ștefania Stan, colega de echipă a lui TJ Miles, s-a arătat indignată de faptul că TJ Miles l-a înjurat pe Alex Nedelcu. Cei doi au avut o altercație în timpul jocului de săptămâna trecută. Atunci TJ Miles i-a vorbit lui Alex, tensiunea dintre aceștia fiind amplantă de intervenția colegilor lor.

„Când s-a enervat, a vorbit foarte urât cu Nede. Nu avea nicio relevanță cu jocul, cu sportivitatea, cu competiția… Nu se spun lucrurile astea, oricât de nervos ai fi… Acolo chiar și-a arătat adevărata față', a spus Ștefania Stan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton