Elena Băsescu, în vacanţă la mare alături de cei doi copii

 Florentina Liutic
.

După divorţul de Bogdan Ionescu, Elena Băsescu îşi creşte singură cei doi copii, Sofia Anais (3 ani şi 9 luni) şi Traian jr. (2 ani) şi încearcă să le ofere o copilărie lipsită de orice fel de griji.

 

Profitând de vremea frumoasă de la începutul acestei veri, mezina familiei Băsescu şi-a petrecut câteva zile la malul Mării Negre împreună cu cei mici, spre marea bucurie a acestora.

În vârstă de 37 de ani, Elena s-a afişat pe plajă într-un costum negru, din două piese, care i-a lăsat la vedere silueta perfectă asupra căreia cele două sarcini nu par să fi lăsat niciun semn.

 

Elena s-a jucat pe plajă alături de cei mici şi a primit felicitări pentru felul în care îşi continuă viaţa după divorţ: „cei 3 magnifici' este unul dintre comentariile care însoţesc fotografia.

Toamna trecută, Elena Băsescu a anunţat că divorţează de Bogdan Ionescu, după o căsătorie de 4 ani, în timpul căreia s-au născut cei doi copii.

 

Într-un interviu pentru Viva!, Elena dezvăluia ce îşi doreşte cel mai mult pentru cei doi copii ai ei: „Cred că este foarte important să simtă dragostea, grija şi interesul pe care le ai faţă de ei în fiecare etapă a dezvoltării lor. Timpul petrecut cu ei este cel mai preţios dar pe care îl poţi face copiilor tăi. Ei sunt prioritatea absolută pentru mine. Vreau, de asemenea, să am nişte copii echilibraţi din punct de vedere emoţional, motiv pentru care nu-mi doresc ca tatăl şi bunicii paterni să lipsească din viaţa lor.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton