Elena Băsescu, vacanță de vis alături de cei trei copii. S-au îmbrăcat în haine tradiționale

 Miniosu Alexandra
.

Elena Băsescu se află într-o vacanță de vis alături de cei trei copii ai săi. Dacă până acum fata cea mică a fostului președinte al României a demonstrat că e o mare fană a destinațiilor exotice sau exclusiviste, se pare că la fel de mult îi plac și cele autohtone. Bruneta i-a dus pe cei mici să viziteze frumoasa zonă a Bucovinei și a imortalizat momentele prin câteva imagini de colecție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu a plecat într-o vacanță de vis alături de cei trei copii ai săi. Mezina lui Traian Băsescu i-a dus pe Anastasia, Sofia Anais și Traian Junior într-un loc de vis din România, în zona Bucovinei. Drept dovadă, bruneta în vârstă de 42 de ani a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care se vede cât de bine se distrează împreună.

elena-basescu-vacanta-11elena-basescu-vacanta-11

De-a lungul timpului, Elena Băsescu a fost în diferite destinații exotice sau exclusiviste. Se pare că bruneta e atrasă la fel de mult și de obiectivele turistice din România. Într-o postare recentă făcută de vedetă în mediul online se vede că aceasta și-a dus copiii într-un tur special, al mănăstirilor din Nordul Moldovei. Au bifat însă și plimbarea cu Mocănița de la Moldovița, Huțulca.

Citește și: De ce și-a închis Elena Băsescu afacerea cu haine.Ce prețuri aveau produsele

Citește și: Actriţa Viorica Vodă, discrus neașteptat pe scena Premiilor Gopo:”Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuirea sexuală din sistem”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut contract prenupțial:”Noi avem separare de bunuri”

Citește și: Ce spun prietenii despre mama din Timișoara. care s-a aruncat de pe bloc:„Mi-a promis că…' Ce mesaje posta Iulia pe internet

Elena Băsescu, vacanță de vis alături de cei trei copii

În imaginile postate de vedetă pe Internet, ea și copiii săi poartă accesorii specifice locului, încadrându-i într-o ipostază inedită, de poveste. Fiicele Elenei Băsescu poartă năframe tradiționale pe cap, alături de mama lor, accesoriu ce le-a venit perfect. În ceea ce-l privește pe Traian Junior, în fotografii, acesta apare purtând o pălărie și un pulover albastru.

Imaginile postate de Elena Băsescu pe Facebook și Instagram au strâns rapid mii de like-uri. Pozele au fost însoțite de un mesaj emoționant, scris de vedetă: „Înapoi la origini'.

Printre altele, Elena Băsescu și cei trei copii, Anastasia, Sofia Anais și Traian Junior, s-au plimbat cu vechiul trenuleț cu abur, de-a lungul râului Moldovița. De asemenea, ei au făcut o vizită și la mănăstirea Putna, cunoscută drept unul din cele mai importante centre culturale, religioase și artistice românești.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au despărțit în 2016

Elena Băsescu, mezina familiei fostului președinte al României, a fost căsătorită timp de patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda. În anul 2016, aceștia au luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când au decis că e timpul să pună capăt mariajului. Cei doi au împreună un băiețel și o fetiță. Sofia Anais e născută pe 1 septembrie 2013, iar Traian Junior pe 31 ianuarie 2015, iar amândoi locuiesc cu mama lor.

Elena Băsescu, alias EBa, mai are o fiică, pe nume Anastasia, rezultată din relația cu Cătălin Tomată.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, și-a refăcut viața amoroasă. În prezent, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Sheila Giafer. Cei doi și-au unit destinele în octombrie 2020. În ianuarie 2022 a venit pe lume primul lor copil, o fetiță.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Libertatea pentru femei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton