Elena Băsescu, în instanță cu Cătălin Tomată pentru custodia fetiței lor!

 Oana Pantazi
.

Elena Băsescu are trei copii superbi, însă, din păcate, niciunul dintre mariajele sale nu a rezistat… Acum, fiica președintelui Traian Băsescu se vede pusă în situația de a disputa custodia mezinei sale la tribunal…

După căsnicia ratată cu Bogdan Ionescu, din care au rezultat doi copii – Sofia Anais şi Traian Jr. – Elena Băsescu și-a refăcut viața alături de alt bărbat, căruia i-a dăruit o fetiță. Din păcate, nici relația cu Cătălin Gheorghe, alias Tomată, mai tânăr cu 12 ani decât fiica fostului președinte, nu a rezistat, iar acum, se pare, fetița cuplului a ajuns în mijlocul unui război pentru custodie, dezvăluie spynews.ro.

Conform sursei citate, Tomată, de care Elena Băsescu s-a despărțit în toamna anului trecut, intenționează să-și dea fosta soție în judecată, pentru a obține custodia fetiței lor.

Micuța Anastasia a rămas, așa cum era și normal, alături de mama ei, însă, după câte se pare, fostul ei soț dorește să devină tată cu normă întreagă, iar pentru asta ar fi discutat deja cu avocații, intenționând să-și dea fosta soție în judecată, pentru custodia fetiței.

Anastasia, crescută de bunică?

'A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița', a dezvăluit o sursă din anturajul cuplului. Conform acesteia, Cătălin Gheorghe dorește să ia fetița, Anastasia urmând să fie crescută de mama lui, în casa căreia ar urma să aibă și domiciliul, în timp ce Elenei Băsescu i-ar fi stabilit un program de vizitare!

Elena Băsescu și-a angajat la rândul ei un avocat, însă, cu siguranță, decizia instanței nu va fi una de natură să-l mulțumească pe fostul soț, atât timp cât nu poate dovedi că EBA nu este o mamă potrivită pentru copil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton