Elena Băsescu, declarație emoționantă pentru mama ei, de 1 Iunie: "Astăzi, tot lângă ea mă simt cel mai iubit copil!". Ce mari și frumoși sunt nepoții fostului președinte!

 Dumba Gabriela
.

De șase ani de când este mamă, Elena Băsescu sărbătorește 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, cu o emoție mult mai intensă decât cea pe care o simțea din postura de copil. Elena i-a dăruit trei nepoți fostului președinte al României, unul mai frumos decât altul!

Astăzi, de 1 Iunie, Elena Băsescu a ținut să-i facă o declarație emoționantă de dragoste celei care i-a dat viață și, în dreptul unei fotografii cu mama și cei trei copii ai săi, a postat un mesaj foarte apreciat de fanii săi de pe Instagram.

„Îmi amintesc cu drag cât de frumoase erau zilele de #1iunie , când eram copil. Mereu alături de mama…
Astăzi, tot lângă ea mă simt cel mai iubit copil iar, lângă Sofia, Junior si Nastia, cea mai iubită mamă. La mulți ani tuturor copiilor din lume! Să aveți o zi minunată și o viață la fel de frumoasă ca fiecare dintre voi!”,
a scris Elena Băsescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apar mama și cei trei copii ai ei.

Zilele trecute, Elena s-a fotografiat alături de Sofia Anais (6 ani), Traian Junior (5 ani) și Anastasia (1 an și 11 luni), în timp ce preparau împreună socată.

„Gustul copilăriei mele', a scris Elena Băsescu pe Facebook împărtăşind fanilor rețeta pentru socată: „Ingrediente: 4l apă plată, 20 inflorescenţe de flori de soc (după gust, se pot adăuga mai multe), zeama de la 4 lămâi, 500 gr. miere. Acoperim recipientul şi lăsăm la fermentat 3-4 zile.”, a scris Elena Băsescu pe social media.

168274_1168274_1

Elena a declarat întotdeauna că fostul președinte a sprijinit-o în orice decizie a luat și este foarte mândru de nepoții lui: 'Bunicul m-a sprijinit. Este un bunic împlinit, fericit, foarte implicat și devotat nepoților. Are o răbdare extraordinară. Nu schimbă scutece, dar îi scoate pe copii la masă. Bunicul le dă copiilor lecții de viață, din experiența proprie'.

Întrebată, la un moment dat, într-o emisiune TV, dacă se gândește la un al patrulea copil, Elena Băsescu a replicat: 'Niciodată să nu spui niciodată'.

În toamna 2019, Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Tomată, tatăl fetiței celei mici, Anastasia. Tânărul este cu 12 ani mai mic decât Elena și au fost împreună aproape doi ani.

Pe de altă parte, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste între anii 2012 şi 2016. Au împreună doi copii, pe Sofia Anais şi Traian Jr., însă au decis însă să meargă pe căi separate.

Citește și:

Ce face Cătălin Tomată după despărțirea de Elena Băsescu. Ea e cu copiii acasă, iar el prin cluburi

Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton