Elena Băsescu a participat la serbarea copiilor. S-a îmbrăcat la fel ca fiica sa cea mare

 Pirvu Cristina
.

Elena Băsescu este o mamă model şi a participat la o festivitate ce a avut loc la grădiniţa copiilor săi. Outfit-ul său şi al fetiţei au atras imediat privirile!

Nu o singură dată Elena Băsescu ne-a demonstrat că este o mamă model. Îşi pune copiii întotdeauna pe primul loc, are grijă de ei, dar şi de educaţia lor. Anul acesta, Sofia Anais şi Traian Jr. au mers la grădiniţă şi iată că acum a venit momentul serbării.

De data aceasta nu mezina familiei a fost în centrul atenţiei, ci fetiţa cea mare. Sofia a celebrat un moment important, iar alături de ea a fost Elena. Amândouă au purtat haine vii colorate. Ţinutele lor galbene au atras toate privirile.

De asemenea, în imaginile postat in mediul online de fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, se poate observa că ea a slăbit rapid după naştere. Arată impecabil, are un trup bine proporţionat.

Elena Băsescu a participat la serbarea copiilorElena Băsescu a participat la serbarea copiilor

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu. Deci doi s-au despărţit, iar în urma mariajului, Sofia şi Traian Jr. au rămas în grija ei. În prezent, bruneta are o relaţie cu Cătălin Tomata, dar şi al treilea copil, o fetiţă superbă.

Elena Băsescu şi iubitul au afacere împreună

Elena Băsescu şi iubitul său au decis să demareze un nou proiect împreună. Cei doi au deschis un restaurant unde se serveşte pizza exact ca în Italia. Localul îşi aşteaptă clienţii, iar fiica fostului preşedinte îl promovează în mediul online. 

Foto: Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton